היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תמיד כשאני מזמינה כרטיסים להצגה לגל (אשר מבוסס על סיפור מוכר), אני עושה לה "שיעורי בית"
8 תגובות
עמוד 1
אני עדיין לא לקחתי את אריאל להצגות כי אין לו טוסיק לשבת הצגה שלמה אבל נראה לי שהכנה מוקדמת זה אחלה רעיון ככה הם יודעים לשיר, לדקלם ולהיות חלק מההופעה ולא משתעממים
גם אנחנו ככה. ההורים של בעלי לקחו את שילה להצגות- סבא אליעזר והגזר וגם- הפיל שרצה להיות הכי.. ובפעמיים האלה הם קנו לנו את הספר לפני וחרשנו עליו שבועיים לפני ההצגה..
כשהם שומעים משהו מוכר הם נהנים יותר ולא כל ההצגה הם עסוקים בלהבין את העלילה.. תהנו!
גם מעין עדיין לא היתה במופעים כי היא לא מסוגלת לשבת כ"כ הרבה זמן - אבל זו בהחלט הדרך.
גם כשאני (הייתי) הולכת למופעים אני חורשת לפני זה על השירים, "להכנס לאוירה"
אנחנו הולכים לדברים שהן מכירות כבר, חנהל'ה למשל היא כבר מכירה מזמןןןןן
היא משוגעת על הסרט הזה ואני מקריאה לה את הספר אלף פעם