היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מותר לשפץ דירה ולעשות רעש מרגיז בין 14:00 ל-16:00????? השכנים שלנו שיגעו אותי כבר... ואין לי כוח לרדת מהר לבקש שקט ושיגידו לי שמותר להם.... אני גם עייפה וגם צריכה להשאיר את הבנות לבד..
8 תגובות
עמוד 1
כן, מותר. החוק אומר עד 23:00 בלילה
מיטל
בפרוש אסור!!!!!! וזה אחרי שביררתי את זה במשטרה ובעירייה בגלל שכנים מאד "נחמדים"....
אם את השיפוץ עושה קבלן חיצוני מותר לו לעשות רעש גם בין 14-16 לבעל הדירה אסור לעשות רעש בין השעות האלה....
טוב, בסוף ירדתי אליהם וביקשתי יפה... בהתחלה הוא ענה לי "טוב, אני אחשוב על זה".. ואז הסברתי שיש לי 2 תינוקות שעכשיו נרדמו אז הוא הסכים... לא חיכיתי בסוף לתשובות שלכן אז לא ידעתי אם להגיד משהו על משטרה... והוא באמת יצא נחמד.. עד עכשיו היה ש-ק-ט! ליעד כבר קמה בינתיים ורוני עוד ישנה... אבל כבר אין לי בעיה שיעירו אותה... דפקה שינה...
בפירוש אין איסור!! תקראו את החוק למניעת מפגעים - מותר להרעיש בין 7:00 ל-22:00 בלילה: