צריכה עזרההההה -זחילה:-))))) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נועה בע"ה זוחלת על 4 כבר שבועיים אני שמה אותה על המיטה שלי ועל שלה ובשנייה היא מגיעה לקצה של המיטה כי אין לה מרחב הבעייה היא כשהיא זוחלת היא נוגחת עם הראש במיטה.
    ניסיתי לשים אותה בסלון עם פוך ושמיכות אבל זה לא טוב כי מרגישים את הרצפה ופעם אחת היא כבר דפקה את הראש שלה ובכתה

"אתה הדבר הכי טוב בעולם...
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי
    איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"

7 תגובות
עמוד 1
  • כל רעיון שאני חושבת עליו הוא לשטח מוגבל בלבד (כמו המיטה שלך), אלא אם כן קונים כמה כאלה ואז המחיר בהתאם...
    יש למשל את המזרוני גומי הדקים האלה כמו של מטיילים שזה אמור להיות לא יקר, אבל זה לשטח קטן.
    את יכולה פשוט לצאת איתה לג'ימבורי בקניון הקרוב. יש לפעמים ליד חנויות של שילב כאלו שמיועדים לקטנטנים, כך שלא צריך לדאוג שגדולים יותר "ירמסו" אותם.
  • יש לקנות משטח גומי של 9 או 12 ריבועים וזה יכול לתת לך מענה
    לדעתי בטויס אר אס תמצאי.
    ומזל"ט על הזחילה
  • כיף לשמוע שהיא זוחלת..
    אני לא ממליצה על שום משטח.. ככה לומדים.. היא תדפוק פעם פעמיים שלוש ובסוף תבין איך לזחול ולא לדפוק..
    את מאבדת את כל אפקט הזחילה שאת תוחמת אותה/ או לחילופין על משטחים במרקם שונה מזה של ריצפה.. ששם אוטוטו תצטרך לזחול.
    בהצלחהה

אורי ועדי
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • הכי טוב שלא תגבילי אותה בכלל

• נויה אומנם לא זוחלת אבל בדרכה אם בגילגולים או תזוזות גחון ודחיפה מצליחה לרדת מהאוניברסיטה לשטיח ומשם מטיילת לריצפה אין מה לעשות היא כבר קיבלה 1-2. יש לי אומנם גם בריכת פעילות זה תחום וסגור ואין לי כח לפתוח וגם לא מקום זה אומנם טוב לנו כי זה שומר אותם בפנים עד השלב שהם יודעים לטפס ולצאת ,אבל פחות מרחב להם אז באמת שאין ברירה זה וגם לול זה פיתרון

• אני הייתי שמה בריצפה שמיכת צמר כי היא יותר עבה ולא זזה הרבה הריצפה
    ולגבי הדפיקות אין מה לעשות לפעמים לומדים בדרך הקשה
  • האמת שאצלי הן חופשי זוחלות מהשמיכה לריצפה אבל עוד לא קרה שקיבלו מכה מהריצפה...
    נראה לי שפשוט אין ברירה עד שהיא תלמד להניח את הראש בעדינות......

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה