היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מעניין... תכף אני אתחיל להאמין שאף אחת מכן לא היתה באילת בשנה האחרונה!!!
19 תגובות
עמוד 1
קודם כל תהנו - מה שלא תחליטי
למה לא??? החיים הטובים יש מקום במזוודה, כי אני אהיה עסוקה עם 3 מוסקטרים
אולי בכל זאת יש למישהי המלצות בעד או נגד כלשהן?
תהנו
את מתכוונת ככה זה כישיש כסף
מאמי, אני באמת לא הייתי באילת, הפעם האחרונה שהייתי שם יואב היה בן שנה וקצת, והיינו ביוספטל כל החופשה, יואב היה חולה....
בכל מקרה, לאן שתלכי אני מאמינה שתהני, אין על אילת!!!!!!!!
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
לצערי לא הספקתי לקרוא, אבל את יכולה להרים לי צלצול... אשמח לחוות דעה "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
אני הייתי בפעם האחרונה ב- 2007 ונשבעתי שאני לא חוזרת בקיץ לשם
הייתי בפאטל (לא זוכרת איך קוראים לו, עם הבריכה באמצע) היה סביר
לא יודעת מה רשמת
אבל באמת פעם אחרונה שהיתי באיילת היתה ברווקות שלי *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
וואי באמת הייתי באילת לפני כמעט 3 שנים
אולי נעשה סקר- מתי בפעם האחרונה הייתן באילת..
מה לעשות...באמת לא היינו שנתיים אילת ..לא הפסד גדול
אנחנו היינו שנה שעברה ביולי והיה ס-י-ו-ט נשבעתי שאני לא חוזרת יותר בקחופש הגדול לאילת ...
אנחנו מתכננים לנסוע באוק' אחרי החגים
לא הבנתי בדיוק מה היה כתוב קודם אבל עכשיו ממש לפני שבוע חזרנו היה תענוג ללא ספק חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אנחנו מקבלים זכאות דרך חבר אז לא רלוונטי כמובן שהיה שווה ברוייאל ביץ *********************
היי מאמוש...הבנתי שאת מתכננת נסיעה לאילת עם נטע...אז אנחנו נוסעים בערך כל חצי שנה....פעם אחרונה הייתה לפני פסח נדמה לי....היה מעולה...אני לא מרגישה שם את הילדים..... ממש כיף..אנחנו תמיד נוסעים לדן אילת...אז ככה שאין לי כל כך מה לדווח על מלון טוב או טוב יותר....אבל בתור תושבת אילת לשעבר...כל המלונות סבבה, באמת לא חסר מה לעשות...הבריכה עושה את שלה במקרה של ילדים ויש את הגימבורי בכל מלון...בטוחה שתהנו...!!!