מספר שטלות לגבי ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יש לי מספר שאלות לגבי הביוץ, משהו לא לגמרי ברור לי...
    יש לי מחזור כל 27-29 יום. בחודש שעבר זיהיתי ביוץ בדיוק אחרי 14 יום. החודש, משום מה לא כ"כ הצלחתי לזהות לפי הבדיקה. סביב המועד המיועד לא הרגשתי כאבים בבטן ולא ראיתי הפרשות צמיגיות. השאלות שלי הן:
    1. האם ביוץ תמיד קורה באמצע בין 2 מחזורים?
    2. האם יכול להיות שמועד הביוץ אצלי ישתנה מחודש לחודש (לא בעניין של כמה ימים הנה והנה כי זה ברור שיכול להיות) הכוונה נגיד חודש אחד 14 יום אחרי מחזור וחודש אחר שבוע לפני המחזור הבא או משהו כזה?
4 תגובות
עמוד 1
  • תראי ביוץ הוא שבועיים לפני המחזור, זאת אומרת שאם המחזור מאחר תמיד לקחת שבועיים אחורה. לפי מה שאת אומרת יש לך מחזור סדיר ולכן הביוץ שלך באמצע וגם אם לא היו לך כאבים או הפרשות זה לא מחייב בכלל .
    יש ביוץ חזק שכואב הפרשות ממש לא מחייב. לי ברוב הפעמים אין הפרשות בכלל..... לגבי בדיקת הביוץ - אני לא יכולה לעזור לך אף פעם לא ניסיתי.
  • תודה רבה ברוש
  • אין על מב בשמחה.....תעדכני
  • שלום לך,
    אם הכול תקין אצלך מבחינה הורמונלית, הביוץ אמור להתרחש אצלך כ16-12 ימים לפני בוא המחזור הבא, ובדרך כלל מתרחש 14 יום לפני כן. לכן, אם המחזור שלך סדיר, את יכולה פשוט להפחית 14 ממשך המחזור הווסת שלך (הזמן שעובר בין מחזור למחזור), ולקבל את יום המחזור בו את אמורה לבייץ. כך, למשל, אם מחזור הווסת שלך הינו בן 28 ימים, כנראה שאת מבייצת ביום ה-14 למחזור (28-14). אם המחזורים שלך לא מגיעים תמיד באותו יום, אבל נמשכים בין 38-26 ימים, עשי ממוצע של משך שלושת המחזורים שלך, ומהממוצע הזה הפחיתי 14.

ובהסבר פשוט יותר-במידה והווסת מופיעה כל 28 יום את מבייצת בים ה-14 למחזור
    ום זה ביום ה-29 את מבייצת ביום ה-15 למחזור
    ואם זה ביום ה-30 את מבייצת ביום ה-16 למחזור וכן הלאה.

בכדיי שלא תסתבכי מדיי אני אנסה לעזור לך בקישור שהוא אמין מאוד וללא ספק מנחה אותך למצוא את יום הביוץ וכמובן ששאר הבנות מוזמנות לנסות (כנ"ל ברוש החמודה שמנסה)
    http://www.upf.co.il/file/1620634.html

אם יש שאלות אשמח לעזור בהצלחה רבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה