מיטת מעבר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי כולן
    יש לנו שני ילדים, ה"גדול" בן שנה ועשרה חודשים והקטן בן חמישה חודשים.
    עד עכשיו ישן הפיצפון בעריסה מושכרת אבל היא כבר קטנה עליו...
    אנחנו רוצים להעביר אותו למיטה של הגדול ואת הגדול למיטת מעבר
    יש המלצות? על מה כדאי לשים לב? מה אתן קניתן? מחירים? המלצות על חנויות? אשמח לקבל כל עצה
    נעמה

8 תגובות
עמוד 1
  • מיטות מעבר יש החל מ 300 ש"ח
    יש בטויס אר אס ובכל החנויות לתינוקות בעיקרון...
    לדעתי עדיף כבר מיטה רגילה
  • גם אני חושבת כמו סיוון. אם יש אפשרות כלכלית, עדיף לקנות מיטה רגילה, ולא מעבר, בגלל שהיא מספיקה לשנתיים (לפי מה שהבנתי).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם יש מקום ואפשרות לקנות
    מיטת נוער אז עדיף...
  • לנו גם יש הפרש כמו שלך (בערך)
    לגדול קנינו מיטת מעבר כשהייתי בהריון (400 ש"ח ב"מוצצים")
    אני דווקא בעד מיטת מעבר היא קטנה , נעימה , זולה ובטיחותית (מאוד נמוכה)
    ובייחוד שאח"כ תוכלי להעביר אותה לתינוק ולקנות לגדול מיטת נוער.
  • אני חושבת שמיטת מעבר זה לזרוק כסף
    אני מעדיפה להשקיעה עוד 1500 שח ולקנות מיטה עם מגירות, עם מיטה נפתחת
    משהו שיוכל להחזיק ל2 ילדים יחד
  • לנו יש מיטת מעבר וליאבי יושן בה מגיל שנה וחודשיים אני מעוד מרוצה ממנה זה ממש נותן לו את העצמאות לעלות ולרדת חופשי ,המיטה נמוכה
  • אני בעד מיטת מעבר
    You're my heart, you're my soul
  • גם אני בעד מיטת מעבר בדיוק בגלל הסיבות שצויינו...נמוכה קטנה והילד יכול לטפס עליה יותר בקלות.
    יש אחלה מיטות מעבר באיקאה מעץ מלא..ויש גם בטויס אר אס וכו'...
    בעיקר כשיש הבדלים קטנים זה נוח, אחכ מעבירים בין הילדים..זה מה שאני רוצה לעשות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה