היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי לכולן...יש הרבה שאני צריכה להדביק אני כזה בפיגור רציני... מלא הריוניות ובנות חדשות מקווה שיש עוד מהוותיקות מאז שאופק נולד החיים שלי כמובן שונים מקצה לקצה..שני ילדים זה לא פיקניק בשבילי....עכשיו האמהות צוחקות עליי...חחח
בקיצור הגדול שלי שליו סוף סוף גזרנו לו ת'שיער והוא כזה מקסים..חיים שלי והקטנצ'יק עדיין סובל מגזים ועושה לי חיים קשים זה לא הופך ונהיה קל......קיטורים מפה ועד הודעה חדשה יש לי אבל אני מודה מודה מודה שליו לפני התספורת אחרי אופק בן 4 חודשים
כן החיים לא פשוטים עם 2 (ואני בטוחה שעם 3 או 4 זה בכלל....) אבל ישנה נק' שבה זה פתאום הופך ונהיה פשוט יותר אולי כי מתרגלים אולי התינוק קצת גדל ונהיה עצמאי ... יהיה בסדר אני מבטיחה
חמודדדיייםםם המון נחת וטוב להוציא קצת קיטור אם לא יכול להתפוצץ לפעמים:-)
איזה מתוקים
תודה בנות,, טלטול -ניסיתי כל מה שקשור לגזים זה הקל ממש טיפה עדיין לפני כל פלוץ הוא צורח
...i שליו לפני התספורת אחרי אופק בן 4 חודשים
איזה מהממים הם, איך שליו גדל!!!!!!! ואופק נראה כל כך מקסים
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
איזה מתוקים. ניסית גרפווטר? בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
הי בנות, ניסיתי גם גרפווטר-לא עזר אני רק מניקה ואני לא אוכלת שום דבר שעושה גזים התפריט שלי ממש מצומצם גם בגלל זה וגם בגלל הדיאטה
קפה,,ירקות פירות,,אורז,,קציצות,,שניצל..אפילו חומוס הורדתי.......אני ממש לא יודעת כבר מה עוד יכול להשפיע..אמרו שאחרי 4 חוד' זה עובר שליו לפני התספורת אחרי אופק בן 4 חודשים
ניסית להוריד מוצרי חלב?
לא אוכלת מוצרי חלב,,,מה יכול להיות רק מהקפה????? שליו לפני התספורת אחרי אופק בן 4 חודשים
כמה חלב את שותה ביום? כמה כוסות קפה....
יכול להיות שגם גלוטן גורם לו לגזים ואז זה מורכב מאד... השאלה באיזו רמה של סבל מדובר...
טלטול תודה שאת עונה לי שליו לפני התספורת אחרי אופק בן 4 חודשים
שוקולד את אוכלת?
למי שרגיש, גם מעט חלב יכול לגרום לכאבי בטן...
אייייי תפסת אותי ..מתה על שוקולד מה ? זאת הבעייה??
...i שליו לפני התספורת אחרי אופק בן 4 חודשים
מאדדדדדדדדדדד
טוב אז הגיע זמן להיפרד מהשוקולד...נו לפחות עכשיו באמת אצליח להרזות שליו לפני התספורת אחרי אופק בן 4 חודשים