עדכונים ושלל שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל היתה לי אתמול העמסה של 100 ...היה זוועה כצפוי.
    עד ששתיתי הכל לקח 30 דקות והאח במרפאה התרגז עלי.
    דקרו 4 פעמים אבל לא היה נורא.אחכ הייתי חלשה.
    ולמי שמבינה....יצאו לי התוצאות הבאות:
    לפני השתייה בצום: 99 (זה טיפה גבוה בשביל בנאדם שבצום 12 שעות)
    שעה אחרי השתיה:120
    שעתיים אחרי השתיה: 88 (נמוך מהנורמה)
    ו3 שעות אחרי:86

בעקרון ה99 מעט חורג וה88 מעט נמוך מהנורמה. אני יודעת שכשיש 2 חריגות (גם כשה יוצא נמוך ולא רק גבוה) זה נקרא סכרת
    מה דעתכן? הרופאה שלי תהיה רק ביום ראשון להתייעץ איתה.

ועכשיו לשאלות הלא קשורות:
    ראיתי בבוקר את הגננת של הגן שהיא תהיה בו שנה הבאה מעשנת מחוץ לגן ואחכ היא נכנסה לחצר והמשיכה לעבוד.לא שטפה ידיים. זה ממש הגעיל אותי . מה הייתן עושות? לדבר עם רכזת החינוך של הקיבוץ?

דבר שני...היה לגאיה בגן חשש לפה וגפיים וחשבו שגאיה נדבקה כי היו לה שלפוחיות וגירודים בידיים ורגליים . רופא עור היום שלל את זה כי לא היה לה חום ולא פצעים בפה ב"ה וצריך לפחות עוד סממן חוץ משלפוחיות בגפיים כדי לאבחן . הוא חושד שזה סקאביאס. כולי גועל!!בעעעע

11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה בבדיקות, אז לא אוכל לעזור לך...
    לגבי העישון של הגננת- אני לא יודעת אם הייתי מעירה על זה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • איכססססססס
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אין לי שמץ לגבי הסקביאס והסוכרת - אני מקוה שזה לא זה ויהיה בסדר
  • הי לירוני
    אני לא מבינה בבדיקות וזהר עוד לא בגן אז קשה לי להגיב בקשר לגננת ( במיוחד שאני מעשנת בין הנקה להריון
    [

• בקשר לסוכר אני לא יכולה לעזור , כי אין לי שמץ
    בקשר לסיגריות , בתור מעשנת (קלה) אני תמיד שוטפת ידיים !!! וזה באמת מגעיל אותי שבעלי בד"כ לא שוטף ...
    נראה לי שאת כן צריכה להעיר .

סקאביאס
  • לגבי הסכרת - שתי תוצאות מחוץ לתקן זו אכן סכרת הריון.
    נכנסת בזאת לדרגת הריון בסיכון
    וזה אומר יותר בדיקות ומעקב יותר צפוף
    זה גם אומר להתחיל לאכול בריא ומסודר. להוריד מתוקים, להוריד קמח לבן, לשבת עם דיאטנית לעשות תפריט מסודר.

זה הרבה פחות נורא ממה שזה נשמע - כל עוד את מאוזנת וגם אם את לא מאוזנת - תאוזני תרופתית.

בקשר לעישון - הייתי פונה ישירות למטפלת ולא לרכזת החינוך. יש דברים שיותר נעים להעביר אחד מול השני ולא שיבואו כהנחתה מלמעלה.

בקשר לסקביאס - בצבא אומנם למדנו לנער היטב את שמיכות הצמר אבל מסתבר שזה לא המקור היחיד לעונש הזה.
    מקווה שקיבלת עבורה את הטיפול, סקביאס יכול להגיע גם מחול וכד' למי שיש רגישות בעור יש סיכוי גבוה יותר להדבק.

• תודה למי שענתה

• לגבי הסכרת אני לא מבינה בנושא

[[[
  • איך איך איך זה קרה דווקא לחולת ניקיון כמוך???????
  • סיוני יפה שזכרת. באמת חולת נקיון

• העיקר שיעבור ומהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה