דימום לא רגיל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם, בבקשה תעזרו
    אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה 7 חודשים, אך עדיין ללא הצלחה.
    יש לי מחזור סדיר שנא בין 23 ל 28 יום
    החודש קיימנו יחסי מין בזמן הביוץ לפי בדיקת ביוץ, יומיים לפני באותו יום ויום אחרי.
    זאת אומרת ביום 13,14,15,16 .הביוץ היה ביום 15
    התחיל לי דימום ביום ה 10 אחרי הביוץ זאת אומרת ביום ה 25ורק בניגוב ולא כול פעם ככה היה יום 26 ו 27 . בבוקר ביום 27 זה הפסיק . מאותו יום רק משעות הערב התחיל דימום ממש חזק עם כאבים ויורד עד היום וגם עקצוצים קלים למטה. ועוד דבר ששכחתי לציין, בדרך כלל יש לי מחזור 3 גג 4 יום,זאת אומרת ביום 4 כבר כמעט נקי.
    אני ממש מודאגת מזה, וטור לרופא שלי רק בעוד שבועיים
    תודה

2 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה קודם כל אין לך מה לדאוג, אני מבינה שהראש כל הזמן חושב - למה הפעם זה ככה ?? למה קודם היה אחרת??

את צריכה להסתכל כרגע על המצב והוא: יש לך דימום בזמן המתאים למחזור - אז סביר להניח שזה מחזור שהפעם הוא שונה.

אתם כבר מנסים מספיק זמן כדי להתחיל לדעתי לבדוק מה קורה ....... אני מבינה שזה כבר חודש שמיני לנסיונות??

האם איחר לך פעם המחזור - בשבוע או קצת יותר? במהלך הנסיונות??
    אם כן מציעה לך בנסיון הבא לעשות בדיקת בטא היום או יום לפני שאת אמורה לקבל

• הי לך
    קודם כל תנשמי עמוק....!
    את מנסה 7-8 חודשים בד"כ ממליצים לנסות שנה ורק אז לפנות לרופאים, אלא אם כן יודעים מראש שיש בעיה כלשהי. (למה להילחץ סתם?!) בכל מקרה הרופא ירגיע אותך, אז זה רעיון טוב לפגוש אותו, אפילו אם זה בעוד שבועיים.
    יש סיכוי שהדימום נובע מהשתרשות ההריון ברחם או מקבלת מחזור רגיל...

בקשר לדימום והכאבים... לא ציינת אבל עשית במקרה בדיקת דם (בטא) לוודא אם את בהריון?
    בכל מקרה שימי לב האם הכאבים מתגברים או הדימום מחמיר?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה