היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם לליאבי יש אותה בעיה שקד שלישי +נוזלים וירידה בשמיעה אנחנו צריכים לעבור עוד בדיקת שמיעה אחת בהרדמה ואז נחליט אם לנתח או לא שיעבור בקלות
שולינקה ויפעתוש בבקשה אל תמהרו לעשות ניתוח גם לספיר הרופא המליץ, אני בחרתי לעשות לה טיפול בדיקור וטיפול הומאוטפטי, אם הייתן גרות באיזור שלי הייתי ממליצה לכן על מישהו מעולה אז בבקשה תנסו קודם את זהֱ בהצלחה
תרגישו טוב,השאלה היא אם הניתוח זאת הבחירה ואין אופציה אחרת?אולי התייעצות עם עוד רופא?בכל אופן יש לנו זוג חברים ש2 ילדים עשו את הניתוח וזה היה באמת לא רציני כיום הכול בסדר וכשהם במים הם צריכים אטמים שיהיה בהצלחה בכל דבר