הנה אני כאן... שוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במשך שבועיים שלמים טיפחתי אשלייה מתוקה שהנה תמו ייסורי, הטיפול הצליח ואני נושאת ברחמי תינוק או תינוקת קטנטנים...
    אתמול בערב האשליה התמוססה, נמוגה ונעלמה (לא כלא הייתה חלילה, אלא היעלמותה הותירה אחריה שסע עמוק עמוק...).
    במקום לטפח הריון שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן, התברר שאני נושאת ברחמי שק הריון קטנטן שפשוט הפסיק להתפתח לפני שבוע בערך... לא דופק ולא בטיח...
    הבטא עדיין חיובית, ההריון עדיין שם והידיעה שאני נושאת כרגע ברחם משהו שאיננו חי קורעת אותי לגזרים.
    אמרו לי שההריון קטן מאוד וצפוי להתמוסס מעצמו, אך זה ייקח זמן ואני צריכה להיות במעקב. מדי פעם יש לי כאבים חדים כאלה בבטן שקצת מזכירים צירים אבל מאוד מאוד חלשים... מקווה שהגוף ידחה את הדבר הזה שיושב לי בבטן כמה שיותר מהר, שתבוא הוסת הבאה שתנקה את הגוף ואחרי מחזור או שניים אוכל לחזור לטיפולים (ולא שאני כל כך ששה לחזור לשם, סורי)...
6 תגובות
עמוד 1

• אוי מותק . כמה שמחתי בשבילך ....כמה חבל..אני מחזקת אותך מפה וכלום לא קורה ככה סתם..את זוכרת בהתחלה כשחשבת שזה לא הצליח ,כתבת שאת מפסיקה טיפולים ??? את זוכרת? ועכשיו את מוכנה להמשיך ואפילו מחכה לזה...אני כל כך מבינה אותך...גם אני נשברתי וכתבתי פה שזהו זה ....אימוץ...ואפילו לא עשיתי בדיקת דם, היה לי דימום. אחרי שבוע הלכתי לעשות בדיקות לדעת שהכל בסדר ורופא שלח אותי ישר לבדיקת הריון לפי רמת ההורמונים.ועד עכשיו לא עשיתי.יש שוב תקווה קטנה ולא רוצה לאבד אותה והאכזבה היא קשה....אני כל כך מבינה אותך.תראי שיהיה בסדר.אני בטוחה שתצליחי בפעם הבא.ותמיכה של בעל??אל תשימי לב לזה .להם הרבה יותר קשה מאיתנו.אבל זה לא אומר שהם לא תומכים.פשוט קשה להם להיות בתוך זה. את אישה חזקה ויכולה לעבור את זה...מאחלת לך המון בהצלחה ושולחת לך חיבוק
  • כל כך חיכיתי לשמוע ממך בשורות טובות...

תבכי, תנוחי ואז תחזרי בכל הכח ובע"ה בטיפול הבא יושג ההריון המיוחל הבא
  • יהיה בסדר !
    וזה שזה נתפס זה כבר סימן טוב....
    אני מצערת לשמוע אבל נשמה אל תתיאשי !!!

מי ייתן ותבשרי לנו בשורות טובות בקרוב !
  • מאמי.... אני כל כך מצטערת

אבל לפחות את יודעת שזה נתפס... שזה הצליח...
    בעז"ה בשורות טובות בקרוב

תנוחי... תרפי את הגוף ואת הנפש שלך... ואז תחזרי כמו גדולה למאבק....
    ואני בטוחה שגם תנצחי...

• תודה על התמיכה בנות יקרות .
    היום זה כבר היום השלישי למות האשלייה, ככה שמצבי הרבה יותר טוב.
    עד עכשיו בכיתי רק פעמיים זה כבר משהו!!

מבחינה טכנית, מישהי יודעת איך נפטרים מן ההריון שלא מתפתח? כנראה שזה הפסיק להתפתח בשבוע החמישי או קצת לפני כן (יש שק אחד קטן מסנטימטר).

פשוט מחכים עד שזה יפול מעצמו או נעזרים בכדורים?

תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה