כאבים הריון מתקדם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 31 + 4.בשבוע 27 אושפזתי לכשבוע עקב צירים מוקדמים וקיצור צוואר הרחם 20 מ"מ.

מאז אני בבית בשמירה.שבוע שעבר לאחר התייצבות מסוימת(כשהייתי בשבוע 30 + 5)הייתי בבדיקה אצל הרופא בסיכון גבוהה,שאמר שיש לי פתיחה של 2 ס"מ ומחיקה של 70%-80%

מאז מספר פעמים ביום הבטן מתקשה,כאבים כמו של מחזור,מידי פעם הפרשה צמיגית,לחץ בבטן התחתונה ואני מרגישה כאילו משהו לוחץ לי בנרתיק,לוחץ לצאת...

מה זה אומר?כמה זמן ניתן לחזיק ככה?אני מקווה שכמה שיותר...

תודה

אדר
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי קודם כול לא ניראה לי שבפורום כאן מישהי תענה לך על השאלה שלך כי טעית מאמי בפורום כאן כולן עוברות טיפולים בשביל להיות במצבך מאמי..אני יענה לך כי אני כבר אחרי לידה אחד.. כמו שהבנתי עם פתיחה של 2 את יכולה להחזיק גם שבוע וגם יותר אבל זה תלוי..וחוץ מזה גם עם תלדי בעוד שבוע או שבועיים אין שום דבר מפחיד בזה אני ילדתי ב שבוע 34 והכול בסדר עם הילדה שלי..לחץ בנרתיק זה כי הראש או הרגליים של העובר לוחצות שם או שהוא/היא מתמתח/ת..אני משבוע 30 לא יכולתי להרים רגל ימינית כאב לי ממש במפשעה עד כדי בכי..מאמי העיקר תהיי הכי רגוע שבעולם תשתי המון מים כי חם עכשו ותשמרי על עצמך ואת מוזמנת בכייף לפורום תמיכה הדדית ונושאים כלליים שם כולנו כמוך..

• אנדריישלי .... 10 נקודות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה