רוצה להודות לך! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה להודות לך על הגישה-ההוליסטית, החיובית שלך ואפילו הרוחנית בכל-הנוגע לפיריון,היריון ולידה..
    תרמת לי מאוד, כשהייתי בתק'-הפיריון (כשנה+) ובתק'-ההיריון, ברוך-השם, שהוליד לי את נעמה-המקסימה.
    אני בת 35 ועשיתי בדק-בית בתק'-הפיריון: דיאטה,ספורט,פאנג-שווי בבית,כלבה- מקסימה,אמונה ותיקווה (לאחר הפלה בעיקבות פיגוע והידבקויות- היסטרוסקופיה ובעל עם זרע-חלש במרכיב-המורפולוגיה).
    קראתי את תשובותיך-המעודדות, בהן תמיד המלצת לשאוף למצב של רוגע לפיריון.

גם בתק'-ההיריון, הייתה לי שילייה-נמוכה ותמיד האמנתי שאגיע ללידה-טיבעית!
    עברתי ניתוח-מכני לשם הוצאת שאריות-שילייה, שיצאה בחלקים.

היום, 3.5 חוד' לאחר לידה קיבלתי ווסת, אני מניקה-חלקית, האם זהו המדד כי אין-הידבקויות? (האולט' מייד לאחר-הלידה היה תקין).
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    סביר שאין לך הדבקויות למרות שדימום אינו שולל לחלוטין את קיומן

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה