צריכים לעבור בדיקת אאג אצל קרדיולוג+עצוב לי נורא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    לפני שבוע מתנאלי היה עם חום כשביקרנו אצל הרופאה הוא הקיא היא חששה שזה דלקת קרום המוח וטסנו למיון הייתי נורא בלחץ אבל בסוף התברר שזה סתם וירוס
    כל היום הוא היה סמרטוטי איך שהגענו למיון הוא קיבל סוכריה והוא חזר להשתולל מיד... הסוכריה היתה תרופת פלא יותר מהאקמולי...
    למחרת התקשרו לרופאה מהמיון ואמרו לה שגילו בצילום סוג של חור בלב הרופאה מיד הוציאה הפניה לקרדיוילוג ואמרה שהוא צריך גם לעשות שם בדיקה של אאג
    מישהי עשתה את הבדיקה הזאת??
    הוא עשה הרבה פעמים צילום ריאות ואף פעם לא ראו משהו חשוד יש לי סיבה להיות בלחץ???? זאת בדיקה כואבת???

עכשיו אני רוצה לפרוק קצת יש לי דוד שאני מאוד אוהבת שאני זוכרת אותו בתור ילדה בתור אחד שאוהב ורוצה ילדים אבל הוא לא מצא את האחת עד לפני שלוש וחצי שנים אז הם התחתנו (שבועיים לפני) והביאו ילד מתוק שגדול מהבן שלי בחצי שנה כשגילתי שאני בהריון השני גם אישתו גילתה שהיא בהריון ושיש להם בת...
    ילדו אותה חודש לפני הזמן ואז גילינו שלילדה יש בעיה בלב ושהיא שם בהשגחה עד שתגדל ותוכל לעבור ניתוח... הניתוח עבר בהצלחה והבנתי שהיא התחילה להתאושש אין לי מושג מה קרה אבל אתמול אמא שלי אמרה לי שהם חזרו מבית העלמין ושהיא נפטרה הייתי כ"כ בהלם וכ"כ כעסתי על אמא שלי שלא אמרה לי כדי שאני יגיע לשם שלא ממש שאלתי או עיקלתי.
    עכשיו כשאני לבד אני מתחילה לעכל וממש עצוב לי על התינוקת שלא זכיתי להכיר ושנפטרה בלי לראות עולם והכי כואב לי על ההורים שכ"כ רצו אותה ודאגו ורצו כל החצי שנה הזאת שרק תתאושש ותבריא...
    אוהבת
    מיכל.
20 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי לאיזו בדיקה התכוונת..
    אק"ג, EEG, ENG...

• מקרה עצוב

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • רעות
    את מתכוונת לאקו לב

• יקירה אם התכוונת לEEG אז זה בדיקה של הראש
    לא הבנתי לאיזה בדיקה התכוונת (אני עשיתי בערך את כל סוגי הבדיקות שקיימים ללב ולראש בגלל אפילפסיה והפרעות קצב
  • גם אני לא הבנתי לאיזה בדיקה התכוונת....אבל יכול להיות שיש לו איוושה - אחותי חיה עם זה שנים......מקווה שיהיה בסדר
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • שלא ידעו עוד צער
  • הי, באמת מקרה עצוב..

• אלוהים כל כך כואב על התינוקת שלא ידעו צער.

בקשר לבדיקות גם אקג וגם אקו לב וגם אאג לא כואבים. אולי בגלל שהוא קטן יהיה פשוט לא נוח והוא קצת ייבהל ויבכה קצת אבל זה בהחלט לא כואב. ומאמי תחשבי חיובי, יש הרבה ילדים שסובלים מזה ומצבם מצוין, פשוט צריך קצת מעקב לפעמים
  • עצוב לשמוע על מקרה של התינוקת והבדיקה היא כנראה אקו בעקבות איוושה {דלף}זה ממש לא כואב.תרגישו טוב

• תרגישו טוב מקווה שזה שום דבר
  • בנות תודה על התגובות
    יש לנו תור לקרדיולוג ביום חמישי מקווה שהכל בסדר ואני סתם בלחץ.
    הקרדיולוג הוא ד"ר דיאמונט שמעתי מהרבה שהוא טוב והדסקה חיזקת את זה יותר תודה. באמת טעיתי בשם של הבדיקה זה אקו לב והסבירו לי שזה כמו אולטרסאונד ולא כואב אני יותר בלחץ עכשיו מהתוצאה אבל מנסה לחשוב חיובי.קצת לא מובן לי איך גילו את זה רק עכשיו הוא עשה המון פעמים צילום ריאות כי היתה תקופה ארוכה מאוד שהוא היה עם התקף אסמה ועשו לו כמה פעמים צילום...
    בקשר לתינוקת זה ממש עצוב אתמול היינו אצלהם בשבעה האמא נראית כאילו היא השלימה עם זה הבנתי שהרופאים הכינו אותה לפני.. ושהם ידעו שתהיה בעיה עוד בסקירה... דוד שלי ממש שבור כל מילה שהוא הוציא היה נראה שהוא עומד לפרוץ בבכי... מקווה שיהיה להם את כל הכוחות להתמודד...

• היי מותק,
    בדנה יש 2 קרדיולוגים: דיאמנט וברגר.
    תנסו מאוד להכנס לדיאמנט - הוא יותר סבלני ומסביר הרבה יותר טוב מברגר (שהוא קצת אנטיפט..)
    חוץ מזה שדיאמנט נבחר לאחד מ10 הקרדיולוגי ילדים המובילים בארץ
  • היי מאמי הילדה שלי נולדה עם 2 אוושות בלב 2 חורים 1 בוריד המחבר של הלב ואחד בלב עצמו גם לנו אמרו שעם עד גיל שנה לא יסגר צריכים ניתוח לפני חודש היינו אצל קרדיולוג פרטי בבאר שבע וראינו שחור 1 ניסגר לגמרי והשני עדיין לא אבל בדרך להיסגר..ובדיקה הבאה רק עוד חצי שנה..זה בכלל לא כואב הבדיקה זה כמו אולטראסאונד של החזה רק..בהצלחה מתוקה מחזיקה לכם

• הדסקה יש לנו תור אצל דיאמנט אבל לא בביה"ח דנה אלא בקופת חולים של מאוחדת בתל אביב
    בשבוע האחרון שמתי לב יותר שהוא באמת מתעייף מהר והיום הוא ישן המון והערתי אותו כדי לצאת לטייל והוא ממש התעייף ורצה שאני ירים אותו אבל כשהגענו לגינה הוא שיחק רגיל. מקווה שזה לא באמת דלף כי הבנתי שזה אמור להיסגר עד גיל שנה ומתנאל כבר בן שנתיים.
    מישהי יודעת איך יכול להיות שגילו את זה רק עכשיו ולא יותר מוקדם? מה הטיפול? ההשלכות היחידות הם רק שהוא מתעייף מהר?

תודה רבה על התגובות
    אוהבת מיכל.
  • עצוב לשמוע על התינוקת
  • במקום לכעוס על אמא תתחילי לדאוג לבן שלך ולחשוב מה המסר הזה מביא לך.

רוב המקרים עם חור בלב הסוף זה מוות. אני לא מאחלת לך שהבן שלך ימות חס וחלילה אבל זאת גם אופציה שעלולה לקראת. אז במקום להתעסק באמא שלך שלא אמרה לך ושלא היית בלוויה. תדאגי לבן שלך. אני לא אומרת את זה כדי לעשות לך רע אני אומרת את זה כי אני מכירה המון מקרים שעם חור בלב נגמר הסיפור במוות.
    שוב חס וחלילה שזה לא יקרה לך בחיים ושהילד יהיה בריא ושלם.
    אבל קחי את זה גם בתור אופציה.
    אני אומרת לך את הדברים בפנים כדי שתתעוררי. האמא שלך לא מעניינת גם לא הלוויה שהיתה גם לא התינוקת שמתה כלום לא מעניין מה שמעניין זה הבן שלך ושיהיה בריא ושלם. רק הוא. מתפללת שהכל יהיה איתו בסדר ושתראי רק נחת אמן ממנו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה