החזרה ביום שישי- עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני עברתי ביום שלישי שאיבה ראשונה שאבו לי 15 ביציות- הופרו11לא רע, נכון? ביום שישי מחזירים לי 2, אבל אתן יכולות להסביר לי בבקשה על תהליך של החזרה??? מחזירים טריים או מוקפאים, מה קורה עם 9 נוספים? הרבה לנוח והרבה לשתות-זה כבר חוק, אבל מה עוד מותר ואסור??? ומה בסוף להגיד לבעל, שעד בדיקת דם הוא יכול לנוח???!!! מאוד ממתינה לתגובות תודה רבה
5 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה :
    11 הפריות זה יפה !
    מחזירים 2 עוברים ואת השאר מנסים לגדל עוד כמה ימים .
    אם הם מתפתחים אז מקפיאים אותם ואם חס ושלום לא הצליח
    אז את לא עוברת את כל התהליך מחדש פשוט בטיפול הבא מחזירים
    את הקפואים .
    אני יודעת שיש רופאים שממליצים להמנע מיחסי אישות ( מין ) ויש כאלה שאומרים שזה לא משנה .
    צריך לא להרים כבד ולנוח אבל בהחלט לחיות חיים רגילים ולא להיות במיטה כל היום .
    אבל אל תדאגי הרופא שיבצע את ההחזרה או האחיות יסבירו לך הכל .
    בהצלחה ...!
  • היי מותק....

11 הפריות יפה מכובד מאוד... בלי עין רעה...
    כמו שרעיה אמרה ...
    מחזירים 2 ואת השאר מנסים לגדל אם מצליח מחזירים לך פעם הבאה מוקפאים ולא צריך לעבור את כל התהליך.........

טוב נתחיל עם ההוראות:

לא להרים או להזיז כבד... לנוח ולשתות המון... לא להתקלח עם מים חמים מידיי....
    לא לעשות פעילות מאומצת מידי.... תשתדלי לא להתכופף יותר מידי..

אני ממש לא חזרתי לחיים רגילים... לפחות 8 ימים הייתי בבית ולא בעבודה...
    השתדלתי לנוח (לא חייב לשכב מספיק לשבת) לא ללכת יותר מידי ולא להתרוצץ!!!

תכלס מנסים לעשות הכל אבל לצערי זה לא ממש תלוי בנו ...
    הכל מלמעלה. ה' גדול... בעז"ה בשורות טובות
  • תודה רבה, חמודות! מחכה כבר למחר. אם יש עוד טיפים- אני פה אווווווווווייייי יש עוד שאלה קטנה: בדיקת דם בעוד 14 יום, אבל קצת לפני זה יש סיכוי לבדוק עם בדיקה ביתית
  • אני חושבת שחבל על הכסף של הבדיקה.

תעשי בדיקת דם, מאחלת לך בטא יפה.
  • תודה רבה לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה