היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בפעם הבאה שאת שותה שוקו ועוגיות תקראי לגם *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
ביום שאת תהיי דבה ישכון שלום בארצנו
זה הגיוני. אני עד לפני שבוע העלתי 4 קילו והייתי תחילת שבוע 10. השבוע קצת ירד בגלל שלא יכלתי לאכול עם הצרבות אבל דבה אני אף פעם צא אהיה.מקסימום אתקרב לגבול ה"רזה עם תחת " לדעתי יפה לאשה בהריון להיות טיפה מלאה.תאכלי ושיהיה לבריאות.אחכ תדאגי להכל
ליטוש, ראית אותי לאחרונה?
אולי נעשה איזה שישי בוקר מפגש
ככה אחרי ששולחים את הילדים לגן ולפני שאוספים אותם
מה אתן אומרות *************************
קודם כל הכל יורד....
דבר שני איפה את נשקלת??? אני נשקלת רק בטיפת חלב. שם התחלתי ושם אני אסיים. כל משקל מראה משהו אחר...
שלשום בעבודה (יש לנו משקל
אפשר מפגש דבות
גם אני עליתי איזה 4 קילו
חחחחח מצחיקה...
ומה זה אצלכן משקל גבוהה???????? 54???
58 ואת בוכה *************************
את לא מבינה , זה מהפך קשה , אחרי הלידה של ירין הייתי בין 49-50 הרגשתי מזה כוסית ! קניתי בגד ים משולשים שאף פעם לא יכולתי ללבוש כי היו לי מטענים חורגים , ועכשיו אני 58 עם אותם המטענים , וכל היתר גם תפח ... זה שינוי עצום !
לי לא כל כך אכפת המשקל אלא איך הגוף נראה... אבל כמובן לא לשקול 200 קילו
שטויות אח"כ דיאטה
אני כל הריון מתחילה מ-55, עם אלה עליתי 14 עם אורי עליתי 30,
הכל יורד בסוף... עכשיו אני כבר 57 ועוד לא התחלתי אפילו... נראה לי זה בן לפי התיאבון שלי...
בקטנה ממי אחרי הלידה הכל יירד... [/]/]
זוהר סיפרתם לאלה שאת בהריון? *************************
את דבה?
[[[
מותק- 5 קילו זה ממש ממש נורמלי!! כמובן- צריך לשים לב מה נכנס לפה אבל לא להשתגע עכשיו ולהפסיק לאכול.. וכמובן- אני סומכת עלייך שאח"כ ירד מלא ותחזרי לעצמך!! איזה כיף לכן שאתן שאתן מתלוננות על משקלים כאלה..
שיהיה ברור לכולן שאני לא "מתלוננת" מכל הלב . אני רוצה את ההריון הזה יותר מכל דאגה מפגרת למראה שלי . ואני אמשיך לאכול כל מה שבריא וכל מה שבא לי . ברור שיחד עם זה אני רוצה לאכול את העוגה להשאיר אותה שלמה ולהיות מירי בוהדנה , כן?
איפי עוד לא סיפרנו לאלה נראה לי מוקדם מדי... כשתתחיל להיות בטן נראה לי נספר... [/]/]
הגזמת!!! שאת שוכחת שאת בהריון ובהריון - אין חוקים!!!!! חוץ מזה ש-5 קילו זה ממש לא הרבה... העליה במשקל זה לא רק משקל העובר, אני לא צריכה להגיד לך.. זה בעיקר המים וכו'.... בגדול את אמורה לעלות בסביבות 15 קילו עד סוף ההריון.... כל עוד אין לך סכרת וכד' והכל תקין - תהני! http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
סליחה כן..אבל הריון זה לא תירוץ לבלוע כמו בהמה.. ולחשוב " אחר כך יהיה טוב"...זו חשיבה מעוותת.. ממי..אני לא אומרת לך לא לאכול.. אני אומרת לך לאכול נכון ובריא. נכון לגיל ההריון העלייה תקינה לחלוטין