חייבת עצה דחוף...מה אתן הייתן עושות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום דיברתי אם מישהי שהמלצתי לה על הגן של אריאל והיא הלכה ובדקה אותו...ומה שהיא סיפרה לי נורא נורא איכזב אותי ואפילו הכעיס אותי...

10 תגובות
עמוד 1
  • בקשר לרשיון- אין לי שמץ..

אבל בקשר לפארק!
  • א. אולי היא רצתה לדבר עם הגננת ואמרו לה שהגננת יצאה לטיול .
    אבל לא ציינו בפניה שהגננת יצאה אולי גם עם עוד סייעת .
    אי אפשר לדעת . תשאלי .

ב. את חושבת שאם מוציאים את הילדים ממתחם הגן - לא מיידעים את ההורים ?
    זאת אומרת שבזמן שאת בעבודה הבן שלך לא בגן ולא תדעי מזה ?
  • מה זאת אומרת ללא רשיון?
    את מתכוונת שהיא לא בפיקוח של ארגון גני הילדים הפרטיים?
    כי אם זאת הכוונה אז לא הייתי מתרגשת.
    השאלה אם הגננת מוסמכת, אם היא למדה משהו בתחום החינוך.

ולגבי הפארק - הייתי מבררת עם הגן.
    יכול להיות שהיא יצאה עם פחות ילדים? על איזה גיליים מדובר? אולי לקחה איתה סייעת?
    שווה לברר איתם כי נראה לי שהכוונה שלה היתה טובה.
    ילדים הרבה יותר ממושמעים עם הגננת.
    באמת קצת חסר אחריות אבל יש דברים הרבה יותר גרועים בעיניי: כמו לא להיתיחס לילד בוכה, להשאיר ילד הרבה זמן עם חיתול מלא קקי, לא לנגב להם נזלת, הזנחה - אם את מרוצה מהגן אז שווה לברר איתם את העניין

מיטל
  • אני נורא מרוצה מהגן...באמת אריאל כל יום קם והולך בשימחה...
    לגבי הפארק לא נראה לי שזה משהו חד פעמי לפי מה שהיא סיפרה לי...נראה שזה משהו שדווקא הולך כשגרה שם...הגילאים הם 3-5...נראה לי קצת מוגזם...אני אם אריאל לבד לא מצליחה להשתלט עליו בפארק אם מלא ילדים אז גננת אחת על 10???אוף אני בבלבלות!!!

• תראי, אצלנו הן לוקחות אותם לטיולים ביישוב.. (כן יש כבישים...)
    לגני שעשועים...לשדות ועוד...
    השאלה היא אם היא הולכת לבדה עם 10 ילדים או שיש איתה עוד מישהי ..

איזה רישיון היא רוצה בדיוק?
    יש גנים שהם משוייכים לאירגונים ויש פרטיים שלא משויכים לאף מקום
    רק מאשרים ע"י מס הכנסה ומשרד החינוך...
  • יש הרי רישיון של משרד החינוך, חייב להיות אצל כל אחד שמפעיל גן לא?
    איפה מבררים אם יש כזה לגן או לא...?
  • היתי מדברת עם מנהלת של הגן ושואלת . גם בני גגן פרטי ויהיה שם עוד שנה עד גן חובה . אני יודעת שטוב לו שם וזה הכי חשוב . המציק היה ששמעתי "על הילדים שעזבו את הגן וכו " כלא היה טוב . בסוף התברר שגן חייב את הורים לקבל אבכון התפתחותי אצל ניירולוג (עושים אבחון ראשוני בגן ) ואחרי זהורים סרבו גננת פשוט לא היתה מוכנה לקבל ילדים אלו (אלימים ) ולכן היו שמעות . אצלינו אין טיולים בחוץ אבל תבררי .
    אם את רוצה , אני יכולה לברר ב100 אחוז האם גן שלכם עם רשיון או לא (הכוונה היא של משרד החינוך ובריאות ) ואם הוא חבר באירגון גני פרטיים באשדוד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • העיניין הוא שאני לא ראיתי אותה...זו מישהי אמרה לי...
    לא יודעת, אני אדבר איתה...נראה לי זו הייתה אי הבנה אחת גדולה...אני ממש ממש מקווה שזה ככה...
  • אין רשיונות לגנים פרטיים.
    כל אחד יכול לפתוח גן
    אין מי שבודק שאין למנהל או לעובדים עבר פלילי אין מי שבודק תעודות למיניהן התחום הזה פרוץ לחלוטין.
    ארגוני הגנים הפרטיים למיניהם גם לא בודקים יותר מידי.
    הם רוצים את התשלומים החודשיים או השנתיים למיניהם ונותנים סוג של מטרייה למנהלי הגנים - אין להם שום זיקה להורים ואין בפני מי להתלונן על גני ילדים פרטיים (אלא אם כן נעשה משהו פלילי כמו התעללות בילדים או גניבות מההורים ואז פונים למשטרה)
    כל מה שצריך ע"מ לפתוח גן פרטי זה אישור מכבי אש ואישור מהעירייה שאין דברים לא בטיחותיים במבנה ובחצר. זהו זה.

אני בטוחה שאם לוקחים את הילדים מחוץ לגן ההורים חתמו על טפסים מתאימים בתחילת השנה וקיבלו את מירב המידע על יציאת הילדים מהגן ואני בטוחה שהורה שלא מעוניין בכך יכול לדרוש שילדו יישאר בגן. במידה וההורים לא יודעים על כך שמוציאים את הילדים מהגן - יש כאן בעייתיות גדולה מאוד וכדאי לדבר על העניין עם הורים נוספים וכמובן עם מנהלת המקום ולוודא שכאשר זה נעשה יש על כל 4-5 ילדים מבוגר אחראי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה