חייבת יעוץ- מה אתן הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסיפור הוא כזה: במעון של דנדוש, יש שני דניאל, בן ובת. וכמובן דניאלה. מספר רב של פעמים, תפסתי את המטפלות שהן קוראות לה גם דניאל, שאני שם, אני מתקנת אותן. מצטערת אבל זו שריטה נתתי לה שם שלא ישנו. אין לי בעיה שקוראים לה דנדוש שם החיבה מיום לידתה. אבל לא מוכנה שיקראו לה דניאל. אך אינני יודעת מה קרורה שאינני שם בימים האחרונים דנדוש החלה לקרוא לעצמה דניאל גם אני מתקנת אותה שקוראים לה דניאלה היא לא מוכנה וישר דורשת שיקרו לה דניאל כדאי לי כן לדבר עם המטפלות? לבקש שיקראו לה דניאלה יקפידו? מה אתן הייתן עושות במקרה כזה? סה"כ אני מאודדדדדדדדדד מרוצה מהגן מן המטפלות ודנדוש מתה עליהן ורצה אליהם לידיים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

11 תגובות
עמוד 1
  • אם זה הגיע למצב שהיא מבלבלת את השם שלה?
    אז במילה אחת? כן, תבקשי....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • זה מעצבן!!!!!!!!!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • ביינתיים אני כבר מספר ימים מתקנת את דנדוש והיא מתעצבנת ומתעקשת שהשם שלה הוא דניאל ואני אומרת לה דניאלה אז היא מתרגזת ולפעמים בוכה שאני מתקנת אותה
  • את יכולה להסביר להם יפה שיקראו לה דניאלה ולא דניאל

גם לשחר יש עוד שני בנות בגן שקוראים להם שחר
    וכל אחד יודע את השם משפחה שלו

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • זהו יפעת שכל פעם, אני מסבירה להן יפה ומתקנת אותן, שלא יקראו לה דניאל אלא דניאלה.
    אני יכולה לפקח רק בבוקר שאני מגיעה, אז יש מטפלת ספציפית שמכירה את דנדוש משנה שעברה והיא קוראת לה דנדוש . ודנדוש מטורפת על אותה מטפלת. וגם מפקחת אחר הצהריים שבאה לקחת אותה. מעבר לכך לצערי זה לא ביידי.
    האמת היה לי עכשיו "ויכוח" עם אמא שלי שאמרה לי לומר להן לקרוא לדנדוש אלה הסוף של דניאלה. ואני ממש אבל לא ממש מוכנה לזה כי יש לדנדוש שם והוא דניאלה.
    זהו מחר שוב אדבר איתן שיקפידו על זה.

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• תכלס אצלי אין סיכוי שזה יקרה
  • סיוונוש
  • מתוקה הילדה שלי עד גיל שנה וחצי לא הבינה איך קוראים לה מרוב שמות כינוי שהיו לה, ברגיל קראתי לה לולי או שבלול, וברגעי משבר קשים והתחרפנות סופית כשרציתי לאנוס אותה מאהבה קראתי לה שולה
  • הייתי מבקשת שישימו לב, וגם שיתקנו אותה אם היא קוראת לעצמה דניאל.
    אבל זה נראה לי מין קטע כזה של ילדים.. לא הייתי מתרגשת מזה

לניצן אני ויותם קוראים קיצי, ובכל פעם שאני באה לקחת את יותם מהגן המטפלות קוראות לניצן קיצי.. הוא ילך לשם שנה הבאה אז אני בטוחה שידבק לו השם הזה
  • ואי, איזה קטע. עד עכשיו חשבתי שקוראים לה דנה

[[[
  • אני הייתי מעירה
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה