mari28 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה את? את לא כותבת כאן הרבה ואני דואגת .
    היית אצל הרופא? נשארת עם אותו מינון או שהוא העלה לך (כי ראיתי את ההמלצה הזהירה של דר' ישי להעלות מעט את המינון)?
    את יודעת פחות או יותר מתי תהיה ההזרעה?
    תעדכני, מותק.
    אני אמנם לא במיטבי לאחרונה אבל אני לא שוכחת אותך...

ולגבי מה שכתבת לפני כמה ימים "איך אפשר לא לחשוב על משהו שמעסיק אותך 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה...":
    קיימת איזו תיאוריה לפיה ביקום כולו קיימים שני כוחות מנוגדים: האחד במרכז והשני בקצוותיו. כל אחד מושך אליו. ורק האיזון בין שניהם יכול להציל את היקום מקריסה והרס. אם הכוח שבקצוות ינצח - היקום, על כל חלקיקיו הקטנים ביותר, יתפרק. אם הכוח שבמרכז ינצח - היקום "ייבלע" בתוכו.
    אני מאמינה שבחיים זה אותו הדבר (אנחנו הרי חיים באותו עולם שעליו חלים אותם החוקים ולא משנה איפה אתה נמצא): אם אנחנו מרכזים את כל הכוח/הלחץ/המשקל בדבר אחד: הוא עשוי לבלוע את כל יתר הדברים בחיים. אם נשכח מהכל ונרכז את כל הכוחות, המחשבות והמאמצים בניסיון להגיע להריון, כל היתר יוזנח וייעלם (עבודה, זוגיות, חברויות וגם האישיות שעמלת ועיצבת במשך 28 שנים) לכן חייבים להמשיך, וביחד עם המאמצים להביא ילד לעולם חייבים אסור להזניח את הדברים האחרים
    זה מה שאני מאמינה בו מאוד מאוד ואי אפשר לשכנע אותי אחרת.
    אבל אם תצליחי ליישם את זה tell me how...

תהי חזקה מותק, ותעדכני: מחכה לחדשות ממך...
4 תגובות
עמוד 1
  • הי יקירה!

באמת לא יוצא לי לכתוב הרבה כאן, אבל אני משתדלת להתעדכן בערב, אין לי אינטרנט בעבודה ובבית לא תמיד יש לי זמן להיות ליד המחשב...

לגבי התאוריה מסכימה איתך... אבל קשה מאוד לישום וביצוע...

שאלת לגבי ההזרעה והמינון, נראה לי שזה כבר לא באופק...
    לפני שבועיים עשיתי בדיקת פאפ, היום הרופא התקשר, אמר שקיבל את התוצאות והן לא כ"כ טובות אבל גם לא כ"כ מפחידות.

אין לי מושג מה הולך להיות... אין גבול לדמיון... אני ממש רואה סרטים.
    מקווה מאוד שזה רק דמיון מפותח שלי ולא מעבר לזה.
    ביום ראשון יש לי תור אליו, הוא אמור להפנות אותי לבדיקת צוואר הרחם במרפאות חוץ בבית חולים. בעוד כשבוע אני צפויה לקבל ווסת ולהתחיל את הטיפול... אבל כנראה שזה כבר לא יקרה. כי גם אם יתברר בסוף שהכל בסדר (משתדלת להיות תמימה) בטח תוצאה של הבדיקה תגיעה בעוד שבועיים שזה סמוך לביוץ.
    מה איתך? איך את מבחינה נפשית/ פיזית? קיבלת איזשהו טיפול תרופתי?
    מקווה מאוד שיוצא לך לנוח ולשמור על עצמך...
  • הי מותק,
    מצטערת על הבורות אבל אין שמץ של מושג מה זה פאפ. אני אקרא על זה (אם כי זה יהפוך אותי אפילו לפחות תמימה ממה שאני ).
    איזה באסה, הייתי בטוחה שעושים טיפול מחזור אחרי מחזור עד שזה מצליח, לא ידעתי שמחכים בין לבין.
    למה בכלל הגעתם לפאפ, אם אפשר לשאול?

אני לא משהו! זה ממש מדכא. כל כך שמחתי שזה הצליח והייתי בשמיים במשך שבועיים. ואז הגיעה בשורת איוב הזאת. ההריון לא מתפתח.
    לא קיבלתי שום טיפול כי מעבר להריון המת, קיים סיכוי שיש הריון נוסף מחוץ לרחם. רק שבגלל הגירוי יתר (בגלל כל הציסטות בשחלות) אי אפשר לראות אותו וחייבים לחכות ולהיות כל הזמן עם האצבע על הדופק כדי שאם יש הריון מחוץ לרחם שזה לא יפוצץ לי את החצוצרות.
    ומה בינתיים? בינתיים אני מסתובבת עם הריון מת ברחם, צירים (כי הרחם מנסה לפלוט את זה) וכאבים בשחלות שכל כך גדולות שאפילו הרופא פחד היום לעשות בדיקה. מדי כמה ימים אני צריכה לעשות בטא ולראות את השינוי וזהו בינתיים.

מישהו אמר שיהי קל?!

• בדיקת פאפ היא בדיקה לגילוי תאי סרטן בצוואר הרחם. אבל האמת דיברתי עם כמה חברות ודי נרגעתי אחרי ששמעתי שאני לא הראשונה שהרופא התקשר אליה בעניין הבדיקה ו"הבהיל" אותה ובסופו של דבר התברר שזה חיידק, מקבלים טיפול של נרות וכך פותרים את העניין. מקווה מאוד שמדובר אך ורק בחיידק. כמובן שכנראה אני מפספסת את הביוץ הקרוב שחיכיתי לו כל כך... אבל כבר די השלמתי עם זה...

תגידי נבקת ע"י מספר רופאים? כי תמוהה בעיני שאת צריכה לחכות להפלה טבעית כאשר ההריון לא מתפתח כבר שבועיים? גירוי יתר וסיכון שמדובר בהריון חוץ רחמי...
    נראה לי אם עד יום ראשון לא תהיה התקדמות כדאי לגשת שוב לרופא או אפילו מיון נשים.
    חברה טובה שלי עברה לאחרונה הפלה, מקרה דומה לשלך, פנתה למיון נשים. אישפזו אותה הייתה במעקב עד שהכל יצא.

תגידי אולי יש משהו נורא שלילי ואכזרי ביום הנוראי הזה שעשינו את ההזרעה?
    בכל מקרה מותק תהיה עם אצבע על הדופק ואם הכאבים מתחזקים גשי למיון.
    תרגישי טוב...ותשתדלי לחשוב חיובי...
  • מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור היום בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה