בדיקת פאפ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות!

לפני כשבועיים ביצעתי בדיקת פאפ לראשונה עקב טיפולי פוריות שאני עושה.

היום התקשר הרופא נשים והודיע שהתוצאה הגיעה: "הבדיקה יצאה לא כ"כ טובה אבל גם לא כ"כ מפחידה שצריך לדאוג"... ביקש שאני ארשם אליו בהקדם האפשרי, הוא יפנה אותי לבדיקה של צוואר הרחם.

ידוע לי שבדיקת פאפ היא בדיקה לגילוי תאי סרטן בצוואר הרחם.

האמת, רק אחרי שהוא ניתק הבנתי על מה הוא מדבר... ואז נפל האסימון... עברו שעתיים מאז שיחת הטלפון והמחשבות לא מפסיקות להטריד אותי...

למה? למה עכשיו כשאני שבועיים לפני ההזרעה?

ביום ראשון יש לי תור אליו.
    מישהי מכירה או שמעה מקרה כזה? מה זאת אומרת בדיקות לא טובות אבל לא מפחידות???
3 תגובות
עמוד 1
  • תרגעי, וירוס זה לא בהכרח סרטן.
    הנה קישור לנושא
    http://www.cancerhelp.org.il/cancer-diseases/Cervix-Cancer/Pap
    אני בטוחה שהכל יהיה בסדר, זה ניתן לריפוי בקלות.
    הייתי ממליצה לחזור על הבדיקה אצל רופא אחר (זה אף פעם לא יזיק), כי יכול להיות שהייתה טעות.
    עדיף כמובן לרפא את המכשול לפני שעושים את ההזרעה.
    ככה זה, גם לפני IVF והזרעות שוללים מחלות אפשריות לפני הטיפול. עדיף
    בהצלחה!
  • חזרתי הרגע מהרופא, הוא היה ממש בסדר, ניסה להרגיע ולעודד. הסביר שהתוצאה יוצאת לא תקינה גם כאשר מדובר בדלקת. הפנה אותי לבדיקה מקיפה יותר. נשאר רק לקוות שהכל יצא תקין.
    בינתיים כנראה אני מפספסת את החודש ועושה הפסקה מבחינת הזרעות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה