היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה פעמים בשבוע את שוטפת את הבית? אני בזמן האחרון מאז שאהוד התחיל ללכת ושניהם עושים לי ג'ימבורי בסלון נאלצת לשטוף יום כן-יום לא
18 תגובות
עמוד 1
אני שוטפת פעם בשבוע
שתיפה ממש ימי שישי בבוקר אני עוברת על כול הבית...אבל כול יום אני מעבירה סמרטוט כי הילדה שלי מתחילה לזחול כבר, והדבר שהיא הכי אוהבת זה ללקק את הריצפה אז אני חייבת כול יום להעביר סמרטוט עם אקונומיקה ונוזל ריצפה..
פעמיים - שלוש בשבוע
.
בתקופה שעידן זחל- כל יום עכשיו בערך שלוש- ארבע פעמים בשבוע... בדר"כ בחפיף (סמרטוט) ופעם בשבוע יסודי
בעלי שוטף ביום שישי. אנחנו רוב היום בעבודה, אז אין לי זמן לשטוף יותר מדי (אם בכלל
[[[
כשגאיה זחלה אז כל יום... עכשיו פעם בשבוע יסודי וכל יומיים מעבירה בחפיף סמרטוט אם אני אתן לבעלי לשטוף הוא יציף את הבית במים ויגרוף החוצה ....
כל יום...
פעמיים -שלוש בשבוע
פעם בשבוע ממש רציני ועוד פעם סתם שטיפה
בדרך כלל בסופ"ש יסודי ובאמצע שבוע פעם פעמיים מעבירה סמרטוט תלוי בכמות הלכלוך שנאור (כן נאור
ראשון וחמישי. אם נשפך משו וכו' יש מטליות חד פעמיות של ניקול/סנו אני לא עבד של אף אחד
פעם בשבוע יסודי, טאטוא כמעט כל יום, ואם ממש צריך אז מעבירה סמרטוט רטוב אבל זה לא קורה הרבה....
רעות הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
יום כן יום לא בחפיף ופעם בשבוע יסודי.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים. ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בעיקרון אם דנדוש ממש ליכלכה וזרקה את כל האוכל שלה מסביב השולחן על הריצפה (מה לעשות עדין בבית זורקת אוכל והרבה פעמים הולכת לישון בלי לאכול כלומר לא מוכנה לאכול) אז שוטפים לפעמים זה כל יום ככה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם