האם יש סיכוי להריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני נמצאת כבר חודשיים וחצי ללא אמצעי מניעה, שני המחזוריםהאחרונים שלי ללא גלולות היו מאוד סדירים, כל 21 יום הם הגיעו בדיוק ביום רביעי בצהריים לא דקה אחרי...
    החודש ניסינו מאוד להכנס להריון ובשבוע בו התקיים הביוץ ניסינו יום יום.
    המחזור האחרון היה ב-2.6 והביוץ שבוע בשבוע שאחרי לפי מחשבון הביוץ, כשבוע לפני מועד קבלת המחזור חשתי כאבי מחזור עדינים רק באזור החזה וחשבתי לעצמי שבאסה הנה שוב אני מקבלת מחזור, אבל נכון להיום יש לי איחור של כבר שלושה ימים ללא סימנים בכלל לדימום גם לא עדין, עשיתי כבר 2 בדיקות שתן ושתיהן יצאו שליליות, יש לי כאבים באזור שמאל בבטן התחתונה ובגב אבל לא כמו כאבי מחזור רגילים אלא מין תחושה של לחץ כזה, בנוסף כאבים ממש חזקים בפטמות, סבלתי גם מסחרחורות מרובות ואני מוצאת את עצמי כל 5 דקות בשירותים וכל הזמן צמאה ועם בחילה מתמדת
    אני רוצה לבצעמחר בדיקת דם כדי לדעת אם אני בהריון ואני קצת חוששת שאולי זה מוקדם מידי, מה שבטוח שמיום הראשון של הביוץ כבר עברו 20 יום,
    האם יש סיכוי טוב שאני בהריון?.....
    האם כדאי ללכת לעשות מחר בבוקר בדיקת דם?...
    אשמח לתשובה בהקדם אני ממש חייבת איזשהי עצה מקצועית (הרופא נשים שלי בחו"ל..)
5 תגובות
עמוד 1
  • למה אף אחד לא עונה?...
  • היי
    אל תחפשי סימנים למחזור ולהריון יש תופעות דומות
    תחכי עוד שבוע אם לא יגיע המחזור תעשי בדיקת דם.
    בהצלחה

אירית
  • לא כ"כ הבנתי אותך אם ב-2/6 היה המחזור האחרון ( תחילת מחזור?) זאת אומרת שאת אמורה לקבל ב-30/6 לא???

משהו לא מסתדר לי עם החישוב שלך........ בכל אופן בדיקה ביתי כדאי לעשות ביום שאת אמורה לקבל זה כבר צריך להראות תשובה נכונה או גג יומיים לפני אך לפעמים החישוב הוא יום לפה יום לשם אז לא חייב שתהיה תשובה נכונה...

מה שבטוח שבדיקת דם תראה כבר בטוח אם יש הריון או לא אבל אם זה מוקדם מידי התשובה תהיה נמוכה מידי .

• מה שאמרתי זה שאני מקבלת כל 21 יום מתחילת המחזור ככה שהייתי אמורה לקבל יום רביעי הזה, ה-30.6 זה כבר תאריך הביוץ הבא שלי ע"פ מחשבון הביוץ שקיים פה, אמרתי שאני באיחור כבר של 4 ימים
  • תראי עם גלולות גם אני הייתי מקבלת כל 21 יום אחרי שמפסיקים עדיין יש את ההשפעה על הגוף עד שהגוף מתאזן.... בד"כ מקבלים כל 28 יום ואז הביוץ הוא באמצע ו......

קיצר אם את בטוחה במחזור שלך אז כבר הבדיקה הביתית אמרה לתת תשובה נכונה... ואין טעם לעשות בדיקת דם, מתי עשית בדיקה ביתית?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה