שאלה לאמהות לבנות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוראל התחילה בימים האחרונים לגרד בפות.. כל הזמן שמחליפים לה חיתול וגם אחרי ששמים היא מנסה דרך הבגד והחיתול ממש בעקשנות
    היה לה שם קצת אדום וכמו גרד כזה אבל זה עבר שמתי המון משחה- וולדה ושטפתי הרבה זה עבר אבל היא ממשיכה לגעת. יש מצב שהיא סתם גילתה את האיבר הזה ונוגעת בו? או שיש לה משהו שם?
    ודבר שני.. היא כבר כמה ימים מתקשה לישון בלילה.. ממש מתעוררת וסובלת ממשהו. חשבנו שזה שיניים כי גם הן יוצאות לה. אתמול זה היה השיא היא התעוררה ב 11 ועד 3 בלילה לא נרדמה כל הזמן בכתה וייללה וממש סבלה
    הרגע נפל לי האסימון שאולי משהו בשתן? אם יש מישהי שמבינה בזה אשמח לעזרה תודה!
8 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שיש לה תולעים?
    ממה שבנות כתבו כאן, התולעים יוצאות בלילה

יכול להיות שהן עברו לה גם לפות.

תסתכלי בערב בפי הטבעת שלה, אם יוצאות ממנו תולעים קטנות לבנות.

• לפי מה שאת מתארת - אני מקווה שזה כלום אבל יכול להיות או דלקת או תולעים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • נשמע כמו תולעים או פטריה או דלקת

אני יכולה להגיד לך שעברנו תקופה מאודדדדדדדדדדד ארוכה כזאת עם להב - היא היתה מגרדת שם עד פציעה - אחרי אגיסטן, דזיטין, ותרופה לתולעים זה עבר.

באהבה, סיון

שמרו על קשר....
    הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • נשמע ממש ממש כמו תולעים, גרד, חוסר נוחות והתעוררות בלילה נשמע ממש מתאים לסימפטומים.
    בכל מקרה, קשה מאוד לראות את התולעים (הרי לא תעירי את הקטנה בלילה כדי לבדוק לה את פי הטבעת, אני בכל אופן לא עשיתי את זה)
    הטיפול נגד תולעים אינו מזיק גם אם אין למעשה תולעים, זה סירופ שנותנים שתי מנות יום אחרי יום ושבועיים או עשרה ימים אח"כ עוד שתי מנות, וזה לא מזיק.

קחי אותה לרופא...
    רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • יקירתי קודם כל..איזה כיף הסרגל ברביעי כבר....
    דבר שני קיבלת המון תשובות מכל הבא ליד ומכל מיני בנות

• בהחלט נשמע כמו תולעים
    יש לי חברה שבדקה בלילה עם פנס מיד איך שמורידים את התחתון כיוון שהן בורחות מהר
    לכי לרופא - בדרך כלל נותנים גם איזשהו נוזל לאמבטיה שמרגיע את הגירוי באיבר

שיעבור מהר

• זה בהחלט נשמע לי כמו תולעים

• אם זה לא תולעים אז יכול מאוד להיות שהיא מגלה את האיבר מין... זה הגיל...
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה