היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, המחזור שלי מגיע כל 27-29 יום. הייתי אמורה לקבל ביום שלישי הקרוב, אבל ביום שישי בבוקר התחלתי לדמם ממש קצת, כמו כמה טיפות וקצת בניגוב. תיארתי לעצמי שזה תחילת מחזור כי בד"כ מתחיל לי עם מעט דימומים ואח"כ מתגבר. זה היה נראה לי מוזר בכל מקרה כי אני לא חושבת שעברו 14 יום מהביוץ (אבל אני לא בטוחה). בכל מקרה אחר הצהריים בשישי זה נפסק וביום שבת לא היה לי דימום בכלל אלא רק הפרשות צהובות. היום, יום ראשון, בצהריים התחיל לי שוב דימום מאוד חלש וגם הפרשות צהובות. אני כמעט בטוחה שזה מחזור אבל עניין אותי אם לעוד מישהי זה קרה וזה לא היה מחזור לבסוף? והאם יכולה להיות השתרשות אחרי 10 ימים? נושא קצת אחר, עשיתי לפני 5 שנים בערך הגדלת חזה. האם מישהי יכולה להגיד האם אלה אותן תחושות שהבנות מתארות- כאבים בפטמות, תחושה של גודש, התרחבות השד והפטמה?
תודה מראש[|)
1 תגובות
עמוד 1
האמת שלי לא היה ככה, זה לא כ"כ נשמע כמו מחזור....וזה אכן יכול להיות ההשתרשות אבל...... מחזיקה לך