זהו סופית איבדתי את קור הרוח אחרי הערב הזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

17 תגובות
עמוד 1
  • מאמי

לכולם יש ימים כאלה...

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • נראה שהגעתם לגיל שנתיים באופן רשמי....
    לא נותר לי אלא לשלוח לך הרבה
  • התמונה הזו משגעת כל פעם מחדש.
  • קודם כל- רציתי להגיד לך שהתמונה החדשה שלה בחתימה פשוט מתוווקה!!!
    וגם- שאת אמא נשמה..

נשמע שעברתן אחה"צ לא פשוט.. ונראה שמשהו עובר עלייך חוץ מהעובדה שלהב שיגעה אותך..

יש לי עיצה בשבילך- את העלאת תמונות לפייסבוק, תדחי לאחרי שהיא הולכת לישון..
    או מתישהו שהיא לא לידך.
    יש לקטנטנים האלה חושים לדעת בדיוק מתי אנחנו פנויים אליהם ומתי אין לנו פנאי או עסוקים במשהו אחר,
    ואז הם מוצאים דרכים "מקוריות" למשוך את תשומת ליבנו..

אני ממש משתדלת לא לגעת במחשב כשאני עם הילדים, בור שלפעמים אני רואה שהם משחקים יפה ואני מתיישבת כמה רגעים,
    ואז אני קופצת בגלל איזה משהו שנפל/ נזרק/ מישהו שחטף..

מקווה שתוכלי לנוח הערב, לבכות אם את צריכה, ולישון טוב בלילה!!
  • גם לנו יש ימים כאלה

[[[
  • ברוכה הבאה לגיל שנתיים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• העיקר החיבוק בסוף!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • ויש גם ימים כאלה.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ברוכה הבאה למשבר גיל שנתיים
    שולחת לך
  • טוב עבר קצת זמן, להב נרדמה, בעלול הגיעה, הוצאתי את הגזיה והרתחתי עליה את המים (תוך 20 שניות העסק בעבע).
    הפשטידה איכשהו ואלוהים יודע איך יצאה סוף הדרך

• נראה שאת מפגרת באמת.
    את שמה מלא תמונות בפייסבוק במקום לתת לה תשומי אז היא מחפשת את התשומי בצורה של להציק לך. למה לא לתת לה משחק ואז תשבי קצת בפייסבוק ושוב לעשות איתה משהו ושוב לשבת? ובכלל למה לשבת במחשב כיש את הילדה היפה הזאת איתך? יושבים במחשב אחרי שהילדים ישנים יא מפגרת.

הילדה שלך יפה באמת.

לא מאחלת לה למות כמו שכתבתי לך קודם. היא מהממת.

כשקראתי את ההודעה רק צחקתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ילדה מצחיקה לפזר את הביגלה ולדרוך עליו. נכון שזה מעצבן אבל זה נובע רק מחוסר תשומת לב. יש לך ילדה מלאך תשמרי עליה אל תשרי עליה את הפיגור שלך. וכל עוד את תשבי במחשב היא תכבה לך אותו אין מה לעשות ילדים שונאים שההורים שלהם במחשב עסוקים ולא מתיחסים אליהם. מנסיון.

שאלוהים ישמור אותה.

ויקח אותך לבית מפגרים אמן!!! מפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יושבת במחשב כשהילדה שלך משתעממת ולא מבינה למה היא מעצבנת אותך לא מבינה שהיא מחפשת תשומי אז היא מסתובבת לה בבית את במחשב היא משתעממת בסוף את לא מבינה למה היא הופכת? יותר חכמה ממך הילדה הזאת.

טיפשה שכמותך מפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• חבל לך על הזמן יצאה מה זה טוב
    והכל מהראש
    בכלל זה יצא כמו לזניה רק עם פסטה במקום עם עלי לזניה

• לגבי אתמול -
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה