בנוגע לשתיה לפני השינה - אף פעם לא חשבתי למדוד לבת שלי כמה היא שותה מים.... נראה לי קצת מוזר אם לומר את האמת..... כמה שהיא שותה - יותר טוב! יש ימים שהיא שותה יותר ויש ימים שפחות. ותמיד, תמיד אני שואלת אותה לפני השינה אם היא רוצה לשתות לפני השינה, אני נותנת לה כוס והיא שותה כמה שהיא רוצה, היא כבר לא תינוקת ויודעת להתבטא ויודעת מה היא רוצה וכמה.. ואני לא חושבת אם אני אתן לה הרבה לשתות - היא תרטיב את הסדין - שתרטיב! העיקר שתשתה!
בנוגע ל"להעיר בלילה" -
מעבר לזה שזה לא נעים כשמעירים באמצע הלילה ולכך שזה הורס את כל רצף השינה,
הרי מה המטרה שלנו בכך שאנחנו גומלות אותם מטיטולים?
שיקחו אחריות על הפיפי והקקי שלהם. אז ביום הם צריכים לזהות את זה שיש להם וללכת לשירותים, ובלילה הם צריכים להתאפק עד הבוקר. שתביני, זה משהו בתת מודע ומפעיל את הסוגרים בגוף לאורך הלילה. הרי את לא קמה כל לילה לשירותים, נכון? את מתפנה בבוקר! ככה צריך להיות גם אצל ילדים, ואם לא תרגילי אותה לכך עכשיו, את תצטערי על כך אח"כ. את איזה גיל את מתכוונת להעיר באמצע הלילה? את בעצמך כותבת שאת "מותשת", אז באיזה שהוא שלב זה ימאס לך ואז יהיו לך הרבה יותר סדינים לכבס......
בסופו של דבר זאת החלטה שלך, אבל אני חושבת שיש דברים שצריך להרפות בהם ולתת לילדים את המושכות להתמודד עם דברים שלך אין שליטה עליהם....
ושיהיה הרבה בהצלחה
http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related[/center]