צריכה המלצה למכון שמיעה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אודיה בת שנתיים והיא עדיין לא מדברת הרופא הפנה אותי לבדיקת שמיעה
    יש אפשרות לכמה מכונים שבהסדר עם הקופ"ח שלי (לאומית) באשדוד
    מכון קולן - יש להם תורים רק באוקטובר
    מכון הדים - יש באשקלון ביום רביעי הבא
    מישהי מכירה את המכונים האלו ןיכולה להמליץ לי על אחד מהם
    תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • אני עושה לליאבי במכון הדים בקריות ,והרופא אמר שאין בעיה עם המכון הזה והם אמינים

• מכון קולון נמצא בהבנים 4 בביניין של מרכז שניידר...שמעתי רק המלצות טובות...יש להם שם הכל במידת הצורך ולפי מה שאני זוכרת (היה שם משרד של רופא נשים שלי בזמן ההריון של אריאל) המרפאה ידידותית לילדים...

• כולם אותו הדבר, עושים את אותה הבדיקה בדיוק.
    הבדיקה היא לא תורה מסיני (הייתי עם אביגיל).
    תלכי על התור הקרוב ביותר, העיקר שכבר תיהיה תשובה כי חשוב להתחיל טיפול במקרה הצורך

• תודה בנות
    קבעתי למכון הדים בשבוע הבא
    ובמכון קולן ארמו לי להתקשר ביום ראשון ולבדוק אם יתפנה להם משהו
    אני מעדיפה כי הבדיקה במכון הדים היא באשקלון ולא באשדוד
    ויש לי שאלה קטנה...
    הבנתי שרצוי שאני אכין את אודיה לפני הבדיקה איך אני עושה זאת?
  • אני יכולה לספר לך על הבדיקה שעשו לבייבי:

בעיקרון לילדים קטנים זה הולך עם 2 קלינאיות תקשורת (אמרתי לבייבי שהולכים לשחק עם 2 חברות של אמא...)

את נכנסת עם הילדה לחדר אטום לרעשים, יחד עם קלינאית אחת. השניה נשארת בחוץ.
    זאת שבחוץ משמיעה קולות ומדברת דרך 2 רמקולים, וזאת שבפנים בודקת את התגובות של הילדה.
    היא קראה לה כמה פעמים בשם, אח"כ הראו לה תמונות וחפצים ושאלו נניח איפה דובי, איפה מטוס וכו'. (דרך אגב, בייבי לא הכירה את המילה מטוס אז היא לא הגיבה, אבל ששאלו איפה אווירון היא הצביעה בשמחה...) אז כאן התפקיד שלך להתערב אם קורה משהו דומה. אבל בעיקרון האמא אמורה לשתוק כל הבדיקה.

זהו, תנסי להסביר שהולכים לשחק או משהו דומה, אני אמרתי לילדה שיהיה לנו כיף, ובסוף היא באמת אמרה שהיה כיף (ולא רצתה ללכת אח"כ לגן
  • הבדיקה מתבצעת בדיוק כפי שעוגית הסבירה לך! (גם אני הייתי עם שקד) כך שלא משנה באיזה מכון תעשי את זה.
    שיהיה בהצלחה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה רבה על הסבר עוגית

• בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה