ממחר....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממחר מתחילי לעבוד

איך צוברים כוחות אחרי יום עבודה עם שני ילדודס בבית חחחחחח

החלטתי שהחודש - שבוע של פעילות 3 ימים לפני ביוץ 3 ימים אחרי ביוץ! למען הסר ספק

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שיהיה בהצלחה ב"עבודה"
    לפחות הבוס בסדר?!

לגבי איך עושים אני יכולה להזכיר כמה דברים שעזרו לנו "לעבוד" במרץ אם כי כנראה העבודה לא הייתה יעילה במיוחד כי הגעתי לפורום הזה אחרי שנתיים של "עבודה" .

תנסו לצאת מ"המשרד" ולעבוד לפעמים בחו"ל/צימר/בית הארחה/חוף הים או שדה תירס באיזה מושב נידח (גם ככה נורא משעמם שם, אז שיהיה קצת אקשן, מה לא מגיע להם?! )
    ערב רומנטי על חוף הים, או כוסית עראק במרפסת גם לא יזיקו לתוכניותיכם.. והעיקר שתזכרו שלפני כמה שנים בודדות כל מה שרציתם זה את העבודה הזאת .

שיהיה בהצלחה
  • חחחחחחחחחחחחחח את גדולה

והאמת שאני איתך!! אני בהחלט חושבת ככה ולהריונות הקודמים ביצעתי ככה ...... הפעם הזאת אין לי ברירה זה יהיה בסביבה הטבעית

אבל ננסה לגוון קצת אלכוהול גם לא יזיק.........
  • !!!!!!!!Have fun
  • תהנו

וכמובן בהצלחה מאמי
  • תודה ......אכן כן

• קצת בעייתי לעבוד קשה.......ש.....הבעל לא בבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה