שלום בנות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המון המון זמן שלא ביקרתי פה...פשוט הזמן הוא מצרך יקר מאוד לאחרונה...מהצצה קצרה ראיתי כמה הריוניות חדשות. מזל טוב לכולן!

יש לי שאלה ואשמח את תענו לי עליה:
    אפיקי כבר בן שנתיים ו-3 חודשים ועדיין לא מדבר
    היום היינו איתו בבדיקת שמיעה, ובדקו לה גם נוזלים באזניים,
    וגילו שיש לו המון נוזלים באזניים (כנראה שאריות מדלקת האזניים שהייתה לפני כחצי שנה),
    וכנראה שזו הסיבה שהוא עדיין לא מדבר כי בבדיקה הוא לא שמע את הקולות בגלים הנמוכים.
    מהלחץ יצאתי והתקשרתי ישר לרופאה המקסימה שלו שאמרה שטיפות במשך כשבועיים ייבשו את הנוזלים,
    ונתנה לי בכל מקרה הפנייה לקלינאית תקשורת.
    זה לא מוקדם לשלוח בגיל כזה לקלינאית תקשורת?

ושאלה נוספת- אני שמה לב שלילד אין "טוסיק" לשבת יותר מ-30 שניות רצוף על משחק,
    למרות שאני מנסה לעניין אותו...אני לא ממש מצליחה והוא מאבד עניין מהר מאוד.
    איך אני יכולה לגרום לכך שהוא יישב קצת יותר? אשמח לרעיונות למשחקים.

9 תגובות
עמוד 1
  • המון זמן שלא ראינו אותך

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ניצוש מה שלומכם? מה שלום אפיקי?
    אני הייתי עם דנדוש כן אצל קלינאית תיקשורת בגלל שהיא אחרי ניתוח מקיף וגם עם המון דלקות אוזניים ונוזלים שבעיקבות זאת עם כפתורים אצלי הקלינאית הזמינה אותה שוב עוד 4 חודשים . וגם אמרה לי שאני מלחיצה את הילדה כי בס"ה היו לה קרוב ל - 180 מילים. תלכי זה לא מזיק למרות שאצלי היא מדברת ולא סותמת כבר את הפה אבל עדין הרבה מילים לא ברורות ממש
    ממליצה לך כן ללכת זה לא מוקדם מדי גיל שנתיים ושלושה חודשים בגיל זה כבר אמורים לומר משפטים בני 2 עד 3 מילים
    לגבי שאלה שניה הלוואי תיהיה לי תשובה אני גם אשמח לדעת אצלי היא יושבת גג חמש דקות ואם מציירת יכולה אפילו עשר דקות לא יותר מזה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• זה לא מוקדם לקלינאית תקשורת. אנחנו נמצאים במעקב בהתפתחות הילד (שקד בן שנתיים), וקלינאית תקשורת ראתה אותו פעמיים-שלוש (במפגשים משולבים עם עוד בעלות מקצוע).
    הן לא ישר מתחילות לעבוד עם הילד, הן מאבחנות, מתבוננות וכו'...
    לגבי ה"טוסיק"

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא לא מוקדם לקלינאית תקשורת גם שנהב הייתה בת שנתיים וקצת כשהתחלנו טיפול

לגביי ה"טוסיק" יש מצב שיש קשר בין הנוזלים באוזניים לזה כי כניראה בגלל שהוא שומע לא טוב בגלל הנוזלים אם אחרי שהנוזלים ייתייבשו תשבי איתו ותדברי איתו ותסבירי לו את המשחק יש מצב שהוא יישב יותר זמן

בהצלחה
    **
  • תודה לכולן!
    אנחנו נלך לקלינאית ונראה איך הולך.

יום טוב
  • היי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • היי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • איזה כיף להיות פה...כבר כמעט שכחתי