בדיקת ביוץ...עזרה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    קיבלתי ב19/6.
    המחזור שלי הוא כל 29-30 יום.
    התחלתי פעם ראשונה עם בדיקות ביוץ ועשיתי פעם ראשונה ביום ראשון 27/6.
    עכשיו נכון בבדיקת ביוץ אומרים שאם יש פס אחד או פס בהיר ופס כהה (והפס הבהיר הוא בכיוון של הטבילה בשתן) זאת תוצאה שלילית.
    וזה מה שיצא לי ביום א' ואתמול והיום יצא לי רק פס אחד.
    עכשיו השאלה שלי היא כזו:
    אם יש פסים למרות שזה אומר שלילי אולי זאת אומרת שהיה הורמון כזה חלש ואתמול והיום היה לי ביוץ ובגלל זה יש פס אחד?
    או שזה אומר שלא היה לי בכלל עדיין ולהמשיך לבדוק?
    מה לעשות?
6 תגובות
עמוד 1
  • חמודה שלי האמת שאין לי מושג בבדיקות ביוץ אף פעם לא ניסיתי אבל אם יש ללך מחזור כל 29-30 , אין מצב שאת מבייצת או בייצת כבר את צריכה לחשב 29-30 ימים קדימה ואז לקחת בדיוק שבועיים אחורה את היום הזה את מסמנת ואז לוקחת 3 ימים קדימה ואחורה זאת תקופת הפוריות שלך....

קיצר אם קבלת ב-19/6 והיום ה-29 זאת אומרת שיש לך עוד שבוע בערך...

בהצלחה
  • הי,
    קודם כל אם קיבלת מחור ב 19.6 - ואת מקבלת מחזור כל 30 יום , את צריכה לספור לפחות 14 יום , מהרגע שקיבלת את המחזור. זאת אומרת אם קיבלת מחזור ב 19.6 את צריכה להתחיל לעשות הבדיקות ביום החל מ 3.7.10.
    לגבי הבדיקות ביוץ - ברגע שיש קו אחד - בוודאות אין ביוץ בכלל
    רק ברגע שיש שני קווים ברורים את מבייצת למשך 48 שעות.
    ואז את יכולה להתחיל בחגיגות הרחבת המשפחה
    שיהיה בהצלחה
  • לגבי החישובים של תקופת הפוריות מסכימה לחלוטין: לקוחים 29-30 יום קדימה ואז בין 14+3 לבין14-3 ימים אחורה וכך מקבלים את תרופת הפוריות. לפי הנתונים שנתת את באמת צריכה לבייץ בערך ב-4.7, כלומר תקופת הפוריות שלך אמורה להיות בין 1.7 (בהצלחה מחר ) לבין 7.7.

לגבי בדיקות הביוץ: הבדיקות מזהות בשתן את ההורמון שגורם לביוץ, ולכן רמתו עולה לפני הביוץ, ולא ממש ביום הביוץ. לכן צריך לעשות את הבדיקה כל יום עד שרואים לראשונה שני פסים. ברגע שתראי שני פסים תדעי שמחר-מחרתיים את צריכה לבייץ וזה אומר שצריכים להתחיל לעבוד ממש באותו היום בו הופיעו לראשונה שני הפסים (בגלל שהזרע יכול לחכות לפחות יממה בתוך החצוצרות לשחרור הביצית).

בהצלחה רבה
  • תודה רבה לכולן על התשובות העוזרות...
    היום שוב יצא שלילי....
    אולי מחר... :)

למרות שהיום יש לי (סליחה) הפרשות מוגברות שקופות כאלה...
    אז נתחיל לחגוג היום בכל זאת
    שוב תודה
  • תעשו חייםםםםםםם
  • בוקר טוב בנות
    אני בת 36 כבר ילדתי 2 ילדים מקסימים הקטן שלי בן 4.5 . בפסח השנה עברתי הפלה כימית בשבוע 7 . מה שהיה לי מאוד מוזר כי כל ההריונות שלי הקודמים נכנסתי בנסיון הראשון להריון. אני תמחד מחשבת לפי מחשבון ביוץ דולה , ובמחזור שלי מגיע כל 31 יום . החלטתי הפעם הזאת להעזר בבדיקת ביוץ אבל היא בלבלה אותי עוד יותר . דואגת שבגילי אני ךא פורייה אחרי ההפלה , חוששתצשלא הצליח להיכנס שוב להריון , מה לעשות ? אני מקבלת כל 5 לחודש והמחזור סדיר ולפי כל המחשבוני ביוץ מ ה 19 עד 25 יכול להתרחש הביוץ .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה