למרות ש.......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי יקר שם קצת רשמתי היום שוב את דנדוש לדיאדה הפעם לא בנמל ולא שחיה אלא לחוג שנקרא משחקים בתנועה שאמור להיות חודש וחצי מתחיל ביום שני הקרוב עלה רק 300 ש"ח חלק נתתי היום נשאר לי זיכוי מהשחיה שלא ניצלתי בסך 40 ש"ח ונשאר לי ממש כלום לשלם
7 תגובות
עמוד 1
  • מצוין

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא סובלת אותם

• איזה יופי! נשמע מעולה!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • הדסקה זה בריינס פינת בן גוריון. בשדרות בן ציון לא קיים דיאדה

תודה לכולן חייבת להשקיע בה באופן תמידי בגלל שהיא היפוטונית עם טונוס נמוך אבל התקדמה מהר מאוד בניגוד לציפיות לאחר הניתוח.

ועדין לא רשמתי השבוע ארשום אותה מקסימום יש לי חופש צבור משהו כמו קצת יותר מחודש אקח את החופש שלי כי אמא שלי גם אמורה להיכנס לניתוח בתקופה הזאת

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה