האם יש סיכוי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אני פונה כי אין לי למי לפנות(אמי-תשתגע מאושר,בעלי-אין לו ידע בתחום,והחברות-עדיין לא הגיעו לשלב הזה)
    קיבלתי מחזור אחרון ב 14/05 בין המחזורים רגיל יש לי 34-36 יום. הפעם לא קיבלתי ועברו כבר 48 יום התחילת המחזור. כאשר עברו 4 ימי איחור מהתאריך הצפוי למחזור עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי,אחרי כמה ימים התחילו סימנים ראשונים של מחזור(הפרשות חומות קצת) אבל עדיין לא קיבלתי.
    האם יכול להיות שאני בהריון?יכול להיות שעשיתי את הבדיקה הביתית מוקדם מדי?
    אשמח לקבל תשובות או טיפים להמשך
    תודה
27 תגובות
עמוד 1
  • ברור!!!!!
    לכי לעשות עוד בדיקה ומיד!!!
    אני בינתיים מחזיקה לך
    ושלא תשכחי לעדכ מרב אושרן!!!
  • יקירתי,
    תודה על המענה ,אגש לקנות בדיקה חדשה ומחר בבוקר אעדכן על המצב,
    הלוואי הלוואי

• נשמע כמו הריון
    מסכימה עם סיוון, גם אני הייתי כבר עושה עשר בדיקות
  • אני מתאפקת כי לא בא לי לקבל תשובה שלילית.....
    זה קשה מאוד מאוד......
    אני מקווה שאתן צודקות

• חמודה שלי בהצלחה!! ואת חייבת כבר לעשות בדיקה כי אם זה לא...... אז משהו לא בסדר

בהצלחה
  • המון בהצלחה!!!!
  • היי,

אני סקרנית לדעת האם יצאה תשובה חיובית????

תפרסמי...

מאושרת...
  • נו??? יש תשובה???יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אני מקוה שהתשובה חיובית.......לא חזרת.....
    אנחנו ממתינות לך
  • היי בנות
    סליחה שלא חזרתי ועידכנתי אותכן.
    לצערי אני לא בהריון ,אחרי בדיקת שתן שלילית ניגשתי אתמול על הבוקר לעשות בדיקות דם,ואכן לצערי זה לא קרה......
    את שאר הבדיקות שהוא שלח אותי לעשות אני לא יודעת ליקרוא אז אני אמתין לשיחה איתו על מנת להבין מה קורה.
    בטח כולכן מכירות את הרגשת העצב שצצה עם התשובה....
    אבל חשוב לי להגיד לכן תודה על כל החום והאהבה שאתן נותנות פה

• אוייש מאמילה , אנחנו תמיד כאן בשבילך

יהיה בסדר....

אני מבינה שעדיין לא קבלת...נראה מה הרופא יגיד

בינתיים חיבוקים
  • כמה שאני מבינה אותך
  • מתוקה, אני ממש ממש מבינה אותך ומרגישה את הכאב . אין ספק שזה מבאס! כנראה החלק ההכי קשה הוא להיפרד מן האשליה/הציפייה.
    תהי חזקה, ברוך השם לא קרה שום דבר, וה' נתן לך עוד חודש להינות מיחסי מין לפני שתיכנסי בע"ה להריון ושניכם תפתחו את הפחד המוני לפגוע בעובר הקטן .
    נכון שקשה לראות בבשורות כאלה את הפן החיובי, אבל זה לא אומר שהוא לא קיים.

מקווה לבשורות טובות לכולנו בעתיד הקרוב
  • מתוקה, אני ממש ממש מבינה אותך ומרגישה את הכאב . אין ספק שזה מבאס! כנראה החלק ההכי קשה הוא להיפרד מן האשליה/הציפייה.
    תהי חזקה, ברוך השם לא קרה שום דבר, וה' נתן לך עוד חודש להינות מיחסי מין לפני שתיכנסי בע"ה להריון ושניכם תפתחו את הפחד המוני לפגוע בעובר הקטן .
    נכון שקשה לראות בבשורות כאלה את הפן החיובי, אבל זה לא אומר שהוא לא קיים.

מקווה לבשורות טובות לכולנו בעתיד הקרוב
  • היי בנות,
    כמה טוב שיש את מי לשתף ועם מי לחלוק את הדברים
    דיברתי עם הרופא לפני כמה רגעים והוא אמר לי שיש לי שחלות פוליצסטיות!
    משהי יודעת מה זה?
    איך זה נוצר?
    מה הטיפול?
    קראתי קצת באינטרנט וזה לא נישמע משהו,רק יותר מבלבל.....
    אמת זה גורם לי להרגיש קצת מקולקלת(מצחיק להגיד זאת אבל זאת התחושה)
    תמיד חשבתי שכמו בסרטים והסיפורים אני אכנס להריון אפילו רק מנשיקה
    אבל מתברר שלא....
    בעלי לא מבין על מה המהומה ואני יודעת שזה לא מרוע אלא מתוך רצון לתמוך שהוא אומר את כל הדברים הבנלים אבל קשה לי להסביר לו את הרגשה שלי.

מזל שאתן שם מעבר למסך
  • היי מתוקה......קודם כל אני מבינה את ההרגשה של מקולקלת וזה מפגר להרגיש ככה אבל מה לעשות זה קורה שעברתי הריונות לא תקינים אחד אחרי השני ואת יודעת שהבעיה אצלך אז.........

לגבי הפולציסטיות אני לאיודעת הרבה רק שלחברה שלי טובה הייתה את הבעיה ובהריון הראשון היה לה קשה להיכנס להריון אבל אחרי לא המון זמן היא נקלטה ואח"כ צ'יק צ'ק הביאה עטד שניים היא אמא ל-3 ילדים מקסימים

אז בהחלט יהיה בסדר ולא עוד הרבה זמן
  • היי בנות
    מצטערת שלא הייתי בקשר כמה ימים פשוט הייתי צריכה זמן לעצמי ולמחשבות.
    בינתיים התחלתי דיאטה דלת פחממות כיוון שקראתי שזה עשוי לעזור ואני עדיין ממתינה למחזור שלא הגיע.
    אמת לא הייתי במצב רוח לרומנטיקה וקניתי לי פזאל שיפוגג את המחשבות והתיסכולים והוא ממש ממכר.
    מאחלת לכולן שבוע מצויין
    והלוואי לכולנו
  • היי,
    גם המחזור שלי מאחר כבר יותר משבועיים ואני מאוד מאוד דואגת ולא יודעת מה לחשוב... כי אין לי שום כאבים שלפני המחזור ולא שום סימני הריון...
    שאלה לי אליך ... לך היו מין כאבים מסויימים?
  • היי
    לא היו לי כל כאבים,שמעתי על נשים שכואב להן לפעמים אך אצלי הכל מוזר
    לא חשתי כאבים ולקח לי שנה כמעט להתאזן הורמונלית אחרי גלולות של כמעט 10 שנים.
    כואב לך? את מרגישה טוב?
  • אצלי גם הכל מוזר! אין שום כאבים, חוץ מזה שאני רק מרגישה בשבועיים האחרונים עייפות כזאת בגוף, אני מרגישה פשוט חלשה מהרגיל..
    ביום ראשון הקרוב יש לי תור לרופא..נחכה נראה מה הוא יגיד..
  • נויה, למה את לא עושה בדיקת דם?
    תקבלי תשובה באותו יום. תבקשי אפילו בטלפון שיכינו לך הפנייה לבטא
    .
  • תותי שלום, אני חדש פה וקראתי והשתתפתי ברגשותייך על הימים האחרונים שלך...

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב...ובתור זכר (שלא בטוח שיכול להבין אותך עד הסוף) אני שולח לך הרבה מחשבות טובות והכלה מלאה וקרובה.

עקבתי קצת אחר ההודעות וכתבת משהו שתפס לי את העין, כנראה שזה נכתב ברגע של צער ובלבול...כתבת שאת מרגישה שאת מקולקלת, גם אצלי יש את הרגעים האלה, לפעמים הם באים וחולפים ולפעמים בסתר ליבי אפילו המשכתי לחשוב שכזה אני...למרות שאני יודע ומרגיש שזה לא נכון.

בכול אופן, זה ביטוי מאוד חזק ומלחיץ (גם אם בצחוק) ואמנם גם עדיף לשכוח אותו.. אבל עדיין המחשבה הזו, שחלפה בך לרגע, יכולה להאיר על סיבת העיקוב.
    אם את מרשה לי אשאל אותך כמה שאלות, את לא חייבת לענות עליהן כאן מול כולם, אולי אפילו את יכולה לענות עליהן רק עם עצמך.

(זה נכתב מתוך אכפתיות וההכרה "כי כולנו רקמה אנושית אחת חייה" כמו ששרה חווה אלברשטיין, מה לעשות גדלתי עליה...)

אלה כמה שאלות מאוד כלליות שיכולות לעורר מחשבות דרכן את רואה את המציאות....
    ואז אם יש יכולת והצורך לשנות, אז צריך לשנות את המציאות הלא מתאימה (והבטן תדבר אלייך, את תדעי את מה צריך לשנות)... או שרצוי לשנות את זוויות הראייה (זה כבר קצת מורכב יותר, צריך להבין איך לעשות את זה, אם תרצי אשלח אלייך חומרים רלוונטיים).

ונחזור לשאלות:
    כמה זמן אתם מנסים להיכנס להריון? - לפני כמה זמן הייתה הפעם הראשונה שקיימת יחסים תוך הרגשה ברצון חזק להתעבר מבן זוגך?

האם את בלחץ? מה אומר עלייך בן זוגך - האם הוא חושב שאת בלחץ? האם יש משהו או מישהו מחוץ לך שגורם ללחץ?

אגב, אם אתם פחות מחצי שנה מנסים ואת מרגישה לחצים – אז חייבים לנטרל אותם עוד בהתחלה כדי שהם לא יתפחו. ויתר השאלות הן רשות

באיזה סוג עבודה את עובדת? האם יש אינטנסיביות בעבודתך? האם את עובדת הרבה שעות? האם היא דורשת ממך הרבה כוחות נפשיים? אם כן, אנא תארי אותם?

כמה שעות את ישנה בלילה?
    האם את עוסקת בפעילות גופנית? אם כן איזה? וכמה? האם הפעילות נעימה לך או משעממת?
    האם את במשקל שמרגיש לך נכון מבחינה בריאותית (ולא בעניין של מראה חיצוני)?

האם את סומכת על בן זוגך כשותף טוב שלך לחיים? האם את מרגישה בטחון בסביבתו? האם את מרגישה את צריכה להכיל אותו או שזה בא לך בקלות?
    האם את מצליחה להכיל את עצמך?

האם את מכירה ולמדת את המערכות שמשתתפות במלכת הברייה של תינוקך? ממש להבין עד לפרט האחרון.. ממה בנויה הרחם? איך נצמדת הביצית בדופן הרחם ועוד ועוד?
    האם עשיתם בדיקות כלשהן? אם כן, מה את חושבת על התוצאות?

אשמח אם תשתפי בתשובות, אבל זה לשיקול דעתך והרגשתך.

וכול רגע יש סיכוי!!!
    יום טוב והרגשה טובה, נפתלי

ותאמר רחל: 'נפתולי אלוהים נפתלתי עם אחותי גם יכולתי'; ותקרא שמו נפתלי

• היי נפתלי,
    ברוך הבא לפורום .
    מה הסיבה שהצטרפת?
    אני ובן זוגי נשואים כבר שנה וחצי ,ולא ישר ניסינו כיוון שה"גמילה" מהגלולות היתה לי מאוד קשה.
    אנחנו מנסים כבר קצת יותר מחצי שנה ומההתחלה עוד לפני שהתחתנו ידעתי שאני רוצה ילדים(אני מאמינה במשפחות גדולות) גם כן בעלי מבוגר ממני בלא מעט שנים וחשוב לי שיזכה להיות אב צעיר ונימרץ.
    בסביבה הקרובה שלי לא לוחצים כיוון שגם שם הבאת ילדים היה בעזרת גורמים חיצוניים .
    העבודה שלי לא קשה פיזית אך נפשית לפעמים היא מתישה ומעייפת אפילו שאני אוהבת אותה.
    אני ציפור לילה כך שלישון הרבה אני לא מצליחה בלילות ובשעות העייפות שלי אני בעבודה(משהו החליט שעובדים ביום ונחים בלילה)
    אני מנסה לעשות כל מה שחשוב על מנת לנהל אורך חיים בריא ,שמירה על המשקל ,התעמלות פעמיים בשבוע והרבה צחוקים -משחרר אינדורפינים

אל תבהל מההרגשה שתיארתי קודם ,זה ניראה לי הכי טבעי להרגיש אכזבה ותיסכול כשאתה מגלה משהו שאין לך שליטה עליו על מנת לשנותו.

מה איתך?אתה ואישתך/בת זוגך/בן זוגך מנסים להביא ילדים?
    ספר קצת על עצמך
    תותי
  • הי תותי,

תודה

הסיבה שהצטרפתי אל הפורום היא כי אני מאמין שיש ביכולתי לעזור.
    בנוסף, עד כמה שזה נשמע מוזר לשמוע את זה מגבר, הלוואי והייתי יכול להיות בהריון...זאת נראית לי פסגת היצירה בעולם ממש להיות חלק מכול מהנס האלוהי שקיים סביבנו...

לשאלתך, היו לי בנות זוג, אבל לא הייתי שלם עם הבחירות שלי (ויותר נכון עם עצמי)...ועל כן עדיין לא נישאתי אבל ההרגשה שלי היא שזה ממש מעבר לפינה... כך שאני יכול להזדהות עם תחושות הרצון והכמיהה שמשותפות פה לכולם.

ונחזור אליכם:

אני ובן זוגי נשואים כבר שנה וחצי ,ולא ישר ניסינו כיוון שה"גמילה" מהגלולות היתה לי מאוד קשה.
    האם ניסית לאזן הורמונאלית בעזרת אמצעים טבעיים?
    אנחנו מנסים כבר קצת יותר מחצי שנה ומההתחלה עוד לפני שהתחתנו ידעתי שאני רוצה ילדים(אני מאמינה במשפחות גדולות) גם כן בעלי מבוגר ממני בלא מעט שנים וחשוב לי שיזכה להיות אב צעיר ונימרץ.

קודם כול טוב לשמוע שאתם לא הרבה זמן בתוך סיר הלחץ הזה.

על כול פנים, בן כמה בעלך? ומה הוא חושב על הרצון שלך שהוא יהיה אב צעיר ונמרץ? האם עלה על הפרק בדיקת זרע?

בסביבה הקרובה שלי לא לוחצים כיוון שגם שם הבאת ילדים היה בעזרת גורמים חיצוניים .
    אנא פרטי מי בסביבה הקרובה, וגם תארי את הגורמים החיצוניים (הזרעה, הפרייה, או עזרה כלשהי אחרת)
    האם גם את חושבת שתזדקקי לגורמים כאלה?

העבודה שלי לא קשה פיזית אך נפשית לפעמים היא מתישה ומעייפת אפילו שאני אוהבת אותה.
    מה סוג העבודה? מה הדרישות ממך? האם את אחראית על משהו שם? אם כן מה היקף האחריות?

אני ציפור לילה כך שלישון הרבה אני לא מצליחה בלילות ובשעות העייפות שלי אני בעבודה(משהו החליט שעובדים ביום ונחים בלילה)
    כמה שעות את ישנה בממוצע ביממה? האם יש לך קשיי הרדמות? (זאת אומרת והאם מתעורר בך תסכול מול שעות השינה המועטות?)

אני מנסה לעשות כל מה שחשוב על מנת לנהל אורך חיים בריא ,שמירה על המשקל ,התעמלות פעמיים בשבוע והרבה צחוקים -משחרר אינדורפינים

איזה סוג התעמלות? (יוגה, אירובי, ריקוד אפריקני, פילטיס, חדר כושר...) האם את נהנית ממנה? האם הפעילות היא משהו שמתאים לזרימה הרגשית גופנית שלך (האם את מרגישה שם כמו במסיבה? או יותר כמו במאמץ כדי לשפר את המצב הגופני?)

אל תבהל מההרגשה שתיארתי קודם ,זה ניראה לי הכי טבעי להרגיש אכזבה ותיסכול כשאתה מגלה משהו שאין לך שליטה עליו על מנת לשנותו.

אני לא נבהל, הייתי בחיים שלי במקומות קשים, אני יודע מהם רגשות של אכזבה ותסכול...אבל אני גם יודע שמעט מאוד מקומות בחיים שלנו הם ללא שליטה. בכול מקרה, הייתי מחליף את המילה "שליטה" במילה "לימוד" ואז הכול נראה קצת אחרת (לימוד כמובן יכול להיות גם מאוד כייפי ומהנה)
    אם יש לך סבלנות, תעברי גם על השאלות הקודמות וגם החדשות ונסי לענות בפירוט, אח"כ נלמד משהו על השינויים שצריך לעשות. ואולי נצטרך לחפור עוד קצת בעוד כמה שאלות קליניות, ואז נראה.
    בכול מקרה, נחפש את גורמי הלחץ בתוך המידע שיתקבל ונשנה אותם.
    בנוסף, יכול להיות שכדאי להוסיף חיזוקים טבעיים ו/או רוחניים ע"מ לאפשר מקום הכלה יותק בטוח לעובר.
    שמחה ואושר, נפתלי

• מאמי... תהיי חזקה....
    אני יודעת כמה זה קשה ומאכזב....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה