היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו, מתי כדאי לספר לבנות (לאביגיל בעיקר) עם זה שיהיה להן אח/ות? ואיך?
15 תגובות
עמוד 1
האמת שלי אין ניסיון בזה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני חושבת , וככה אני מתכוונת לעשות , לתת לבטן לתפוח מאודד עד חודש 6-7 וכשהנושא יעלה במקרה , כשהיא תמרח עליך , או תגיד משהו על הבטן , תגידי לה שגודל לו תינוקי קטן בבטן ... כדרך אגב. לא ביג דיל .. שזה יבוא כאילו טבעי . לא משהו דרמטי .
אנחנו כבר סיפרנו לאריאל...ואני מראה לו את כל האולטראסאונדים שלי... דווקא מקבל את זה יפה... אם אני יושנת אז הוא צועק שששששש אמא לא מרגישה טוב...יש לה תינוק...
שחר יודע מאז שבדקנו דופק הוא יודע שלאמא יש תינוק קטן קטן בבטן שיש לו שם מיטה שמיכה ומוצץ *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני סיפרתי לנועם אחרי הסקירה... כשראו שהכל בסדר... וכמובן שהיתה לי כבר בטן אז לא היה קשה להסביר... איך? לא זוכרת... נראה לי שהכי פשוט שאפשר... "אתה רואה שיש לי בטן גדולה? אתה יודע מה יש בפנים? 2 תינוקות!"
לדעתי זה תלוי ברמת הבגרות שלה. יכל להיות שהיא לא תבין בכלל על מה את מדברת...
אני תכננתי לספר בחודש שמיני תשיעי ויום אחד הוא פתאום ליטף לי את הבטן (נראה לי שהייתי בחודש שישי) ואמר "יש שם תינוקי". בדיוק הייתה אמא אחרת בגן שילדה אז כנראה הם דברו על זה. ומאז דברתי איתו על זה.
]
אני חושבת שעדיף לחכות לחודש שישי- שביעי משתי סיבות: א' זה יותר מוחשי... הבטן גדולה יש שם תינוק (בנות אל תשכחו שמיכלי קטנה יותר...) ב' יהיה להן פחות זמן לצפות... אם תספרי בחודש רביעי זה המווווווווון זמן לחכות שהתינוקי יצא
היא לא קטנה מדי ולא שטויות
אצלי הם באו לסקירה ואריאל שאל אמא מה זה בטלויזיה? ואז אמרנו לו שיש לאמא תינוקי קטן בבטן וכשהוא יהיה מוכן לצאת הוא יצטרף למשפחה. עכשיו הוא מלטף את הבטן ואני נותנת לו להרגיש בעיטות ואומרת לו שזה התינוק ועוד קצת הוא יגיע הבייתה.
לא יודעת כמה הוא מבין, לגבי רואי ממש לא אמרנו כלום כי הוא לא מבין את זה.