מה אפשר לעשות? :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש ילד בפעוטון של מוריה שמרביץ לה. היא גם מספרת לי על זה. אמרתי למטפלת שתשים לב לגבי זה. היום היא חזרה עם שריטה שעשה לה (המטפלת סיפרה לי) שאלתי אותה מה נעשה עם זה? היא אמרה שהוא היה בעונש - ישב בצד באותו רגע ולא שיחק. אמרתי למוריה שלא תשחק עם הילד הזה אבל איך אפשר לפקח על זה???? נראה לכן שכדאי שאומר למטפלת שתדאג שלא תשחק איתו??
    אגב, הוא פשוט ילד שובב. מסתבר שהוא מרביץ לא רק לה....
    אוףףף!!!! איך מתמודדים עם כזה דבר???
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
21 תגובות
עמוד 1
  • לבקש מהגננות/מטפלות
    להרחיק אותו מהילדה
    ליאן נסיכה שלנו 18/5/08
  • נראה לי שזה מה שאני אעשה.. זה כבר עובר כל גבול!
    [/center]
  • גם לנו בגן יש ילד בעייתי. מרביץ, משתולל...
    הגננות בקושי משטלתות עליו
    נראה לי בכל גן יש אחד כזה
  • מסכימה עם שולי

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כן, אבל היא הילדה שלי, ואני מרגישה צורך להגן עליה
    [/center]
  • אין הרבה מה לעשות בגילאים האלו
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • עכשיו רק ראיתי שכתבת שהוא הבן של מנהלת הגן
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • עם תפתרי בשבילה את הבעיה, היא לא תלמד להתמודד עם מצב שכזה בעתיד.

או שהיא תלמד להחזיר (תתפלאי, הם לומדים מהר) או שהיא תלמד להתרחק. אבל היא תקבל מהמצב הבנה כלשהי על יחסים בין בני אדם. גם נסיון שלילי הוא נסיון לחיים.

מה שאת יכולה לעשות זה רק לדבר איתה, להסביר, לתת לה את הכלי להתמודדות (ברמה שמתאימה לה, כמובן). אבל ברגע האמת, היא תתמודד לבד.

• קודם כל אני ידעתי את זה רק אחרי ששמתי אותה בגן וגם המנהלת הנוכחית היא זמנית מחליפה את המנהלת שיצאה לחופשת לידה. וגם לא חשבתי שהוא כזה בעייתי.. סה"כ הגן מקסים!!! המטפלות ממה מקסימות ועושות את העבודה שלהן לעילה ולעילה! מוריה ממש לא רוצה לחזור הבייתה לפעמים...
    [/center]
  • גם ליותם יש ילד כזה בגן,
    שהוא לא רק מרביץ אלא נושך..
    בתחילת השנה יותם היה חוזר עם סימני נשיכות..
  • .אז אני יגיב מהצד השני... הילד שלי מרביץ ונושך המון בגן אני כל הזמן אומרת שאסור כועסת וגם מענישה כשאני רואה את זה גם אצלנו הגננת מענישה ונותנת לו לשבת לידה כמה דקות בלי משחקים הבנתי שאין יותר מה לעשות ונראה לי שהוא באמת מבין ומפסיק עכשיו יותר מרביצים לו אבל אין מה לעשות...
    לעומת זאת הבן של חברה שלי שהילדים שלנו באותו גן והם מאוד קשורים ואוהבים אז הבן שלה היה מאוד עדין וכל הזמן היה חוזר עם מכות ונשיכות עד שהוא למד להחזיר ועכשיו הוא המופרע של הגן מבחינת המכות...הוא מחזיר לכולם על כל השנה חחח
    מיכל.
  • אני הייתי תופסת את האמא ושואלת אותה כבדרך אגב:
    מה נעשה שהילד שלך כל הזמן מרביץ לבת שלי וכל הזמן היא חוזרת עם סימנים?
    וכמובן מבקשת שישגיחו יותר טוב בגן ושואלת את המטפלות במה הן נוקטות עם הילד כשהוא מפגין אלימות?

• אז אני מבינה שהפתרון היחיד הוא ללמד אותה להחזיר.....
    [/center]
  • .אז אני יגיב מהצד השני... הילד שלי מרביץ ונושך המון בגן אני כל הזמן אומרת שאסור כועסת וגם מענישה כשאני רואה את זה גם אצלנו הגננת מענישה ונותנת לו לשבת לידה כמה דקות בלי משחקים הבנתי שאין יותר מה לעשות ונראה לי שהוא באמת מבין ומפסיק עכשיו יותר מרביצים לו אבל אין מה לעשות...
    לעומת זאת הבן של חברה שלי שהילדים שלנו באותו גן והם מאוד קשורים ואוהבים אז הבן שלה היה מאוד עדין וכל הזמן היה חוזר עם מכות ונשיכות עד שהוא למד להחזיר ועכשיו הוא המופרע של הגן מבחינת המכות...הוא מחזיר לכולם על כל השנה חחח
    מיכל.
  • אם ככה צודקת!פשוט תלמדי אותה להחזיר!וחזק

• אני מסכימה עם שולי
  • אני חייבת להגיב!!!!!!!!
    בתור אחת שעובדת בפעוטון שהבת של המנהלת ניצאת בו ומרשה לעצמה להכות את כל הילדים בגן
    קודם כל כן אפשר לפקח ולהפריד אם באמת רוצים!
    הילד מכה כי הוא יודע שיש לו גיבוי ולא יענישו אותו כמו את שאר הילדים!
    אני יכולה להבטיח לך שיש הפליה בינו לבין שאר הילדים למרות שהמנהלת תבטיח לך שהוא מקבל יחס כמו כל הילדים זה ממש לא נכון!
    אם תאמרי למנהלת שאם הילד שלה ימשיך להכות את הנסיכה שלך תויאי אותה מהפעוטון תיראי שדברים ישתנו!
    אפשר להוציא אותם לחצר ב2 קבוצות!
    וכשהם יחד אפשר לפקח, גם לנו בגן יש ילדים מכים וילדים מוכים ואנחנו עושות את המקסימום כדי למנוע גם אם זה אומר להשים מיליון עיניים על הילדים המכים ..ממש ליראות כל צעד שלהם וברגע שהם מיתקרבים לילד חלש אנחנו כבר מונעות את המכה ברגע הנכון.
    אז נכון שיש מכות פה ושם אבל 99 אחוז נימנע בגלל העירנות שלנו.
    ובגלל זה הבן של המנהלת מוותרים לו -ככה זה אצלנו ורוב הילדים סובלים מהילדה של המנהלת.
  • נגיד שאת עובדת במקום עבודה, את עושה את העבודה שאת הכי אוהבת בעולם
    את מסופקת, את מאושרת, המשכורת והתנאים הסוציאלים מעולים, השעות גמישות ואפילו האוכל בחדר אוכל מצוין (עבודה חלומית

• נגה אני לא מסכימה!
    הכל תלוי בגיל הילדים ולפי מה שאני מבינה הילדים כבר מדברים ויודעים להיתבטא!
    זה לא מצב של ילדים שלא מדברים ומתוך תיסכול הם נושכים או מרביצים כדי ליור תיקשורת,מדובר פה בילדים גדולים יותר שיודעים לדבר ומבינים היטב את מעשיהם!
    אני רואה אצלי בגן את הבת של המנהלת היא עושה טרור לכל הילדים!
    אם היא תירצה צעצוע היא תכה ותיקח אותו ואם היא רוצה לשבת במקום שילד אחר יושב היא תכה ותקים אותו ואף אחד לא מעיר לה כי היא הבת של..
    אני אישית לא הייתי מכניסה את הילד שלי לפעוטון כזה מלכתחילה..
    אולי אני מדברת ממקום שאני רואה בו את כל ה"חרא" ולכן אני מגיבה ככה
    לדעתי פשוט להבהיר למנהלת שאם המצב ימשך את מויאה את מוריה ותיראי את השינוי פתאום
  • חמודה שלי, הילדים שלך עוד קטנים, יש לפניהם ולפניך דרך ארוווווווככככככההההה כי היום זה גן, מחר בית ספר,מחרתיים כלה/חתן שלך וכו' - אין לזה סוף! תתמודדו, או תלמדי אותה להחזיר או תלמדי אותה להיתעלם מהילדים כאילו
    בהצלחה!

• לדעתי (ומניסיוני) ללמד אותה להחזיר!
    בגדול, אני נגד אלימות, אבל כל ילד/ה (וכל בן אדם בכלל) צריך לדעת להגן על עצמו, גם (ובמיוחד) כשמדובר במכות...
    זה מעמיד את הילד בעמדה של חזק ונותן תחושת בטחון, לעומת ילד שלא יודע להחזיר (ז"א להגן על עצמו) ורק מתרחק/בורח/בוכה ומתלונן ומרגיש חלש, חסר בטחון וחי בפחד.
    ילד שמחזיר לילדים שמרביצים/נושכים וכו' מקרין בטחון, ורוב הסיכויים שאחרי פעם-פעמיים ש"המרביץ של הגן" יחטוף ממנו בחזרה, הוא ילמד מהר מאוד שלא כדאי להתעסק איתו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה