חדשה בפורום... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כולם!
    התחתנתי לפני שנה וקצת, ובעלי ואני מנסים כבר 4 חודשים. אני יודעת שזה עדיין נחשב מוקדם, אבל אני לא מצליחה להיות קלילה בקשר לכל זה. בעלי דווקא חיובי ואומר שהכל יהיה בסדר, ולמרות שאני יודעת שהוא צודק והחששות שלי מגוחכים אני מרגישה עצבות.
    אני רוצה לדעת איך הולך אצלכן, בנות, כי אני מרגישה ש"אסור" לי להגיד את הדברים האלה לחברות שלי, שלא יצחקו עלי שאני פסימית ולחוצה מידי.

רק אני מתקשה להיות רגועה וחיובית? איך בכלל אפשר להיות שמחים ורגועים כשכל כך רוצים משהו ולא מקבלים?

יהיה בסדר!

ניקול.
4 תגובות
עמוד 1
  • ברור שהרגשות שלך נורמלים וטבעיים.... אתם חיכיתם קצת יותר מידי ועכשיו את כבר ממש רוצה!

אין כ"כמה לייעץ רק שלא תכניסי לך שטויות לראש דבר שני אולי כן לשתף חברה שרואה דברים כמוך שלא תשפוט ורק תייעץ

יהיה בסדר

• תני לזה זמן, חמודה. באמת ארבעה חודשים זה כלום זמן!
    אל תכניסי לעצמך רעיונות לראש ואל תחפשי בעיות איפה שאינן! הכל בסדר, ואם לא הצלחתם בארבעת החודשיםן האחרונים אולי תצליחו החודש או בחודש הבא. מה זה משנה?! חודש לפה חודש לשם?!
    הקושי בלרצות משהו עד מאוד ולא לקבל אותו הוא לא קטן. ואין ספק שזה לא רק את, זה לגמרי בסדר להיות עצובים ולהתבאס כשמגלים רק פס אחד קטן בבדיקה הביתית. אבל אם לא תלמדי להתגבר על הקושי הזה ולא לתלות את אושרך בתוצאות של בדיקת הריון, גם תאריכי לעצמך את הדרך וגם תסבלי ממנה מאוד.
    תשקיעי מאמץ בלשכנע את עצמך שהכל בסדר (ולא להיפך) ושעוד מעט זה יצליח, תכיני את עצמך לקראת ההריון (פעילות גופנית, חומצה פולית, טיפולי שיניים, בדיקות שונות, ויטמינים וכדומה) ובה"ע בקרוב מאוד תגלי שהצלחתם ואתם בדרך להפוך להורים מאושרים !!!
  • היי ניקול,

קודם כל רציתי להגיד שגם אני חדשה בפורום...
    שנית, אני ובעלי התחתנו ב9/3/09 וניסינו להיכנס להריון כבר לאחר חודשיים,
    אני הייתי מאוד מתוסכלת וגם חששתי מאוד מטיפולים, למרות שאני מאוד צעירה רק בת 23, אך למרות זאת ניסינו במהלך 10 חודשים להיכנס להריון..

לאחר 10 חודשים הלכנו לרופאת נשים שלי והחלטנו שאנחנו הולכים לטיפולי פוריות, קבעתי תור לעוד כחודש, במהלך החודש כבר לא הייתי לחוצה להיכנס להריון טבעי כי ידעתי שאני כבר הולכת לטיפול.
    התור היה אמור להיות ב28/3.
    (אגב אין לי מחזור סדיר אז עשיתי מלא בדיקות הריון כי הייתי בטוחה שאני כל פעם נכנסתי)
    ב19/3 יום שישי עשיתי שוב בדיקת הריון כי איחר לי כרגיל בשבועיים וגיליתי שאני בהריון...
    היום אני בחודש חמישי!
    ניקול אני רוצה לומר לך שזה מוקדם מדי להרגיש כך, ואני בטוחה שאם תיהי פחות לחוצה, הכל ילך חלק ומבטיחה שיהיה בסדר...

בהצלחה,
    סיון

מאושרת...
  • תודה, בנות.

אני מרגישה קצת יותר טוב ביחס לכל זה, במיוחד אחרי שניסיתי לדבר עם חברה שכנראה רצתה לעזור, והרגשתי מגוחך כשאמרה שאני סתם מדאיגה את עצמי ואני צריכה להפסיק לחשוב על זה כל הזמן.

אולי החודש נצליח! תודה לכולכן על העידוד, וסיון- המשך הריון נעים!

ניקול.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה