היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יקרות... איזה באסה... עשיתי היום בדיקת הריון ויצא שלילי... לא חיכיתי לאיחור במחזור.... עברו איזה עשרה ימים מאז הביוץ וגם עשיתי את הבדיקה בערב... נראה לכן שיש עוד סיכוי??? אני ממש משתדלת להיות אופטימית אבל זה כל כך מאכזב.. אנחנו מנסים איזה ארבעה חודשים ואני מרגישה רע עם עצמי שאני בכלל מעיזה לבכות בגלל זה כי אני יודעת שיש כאלה שמנסים שנים... פשוט קשה שלא להתאכזב.... זקוקה לתמיכה ולמילות עידוד
5 תגובות
עמוד 1
מותקק את סתם מכניסה את עצמך לבאסה ואין לך בכלל סיבה ברוך ה'..קודם כל אם כבר את עושה בדיקה אחרי ביוץ ולפני שמאחר אז רק אחרי 14 יום ודבר שני יכול להיות אפילו במצב שהמחזור מאחר שהבדיקה שלילית אבל יש הריון הוא עוד צעיר והבדיקה לא מזהה.. במצב שלך את רק 10 ימים אחרי ביוץ ואפילו בלי איחור...
ובוא נגיד שחלילה החודש לא נקלטת אז הכל זה מלעמלה יש מישהו שמחליט שאת עדיין לא צריכה וכשזה יגיע זה היה בזמן הכי מושלםם...
מאחלת לך בהצלחה... ואם אפשר בשביל עצמך אל תעשי יותר בדיקות לפני איחור של לפחות 5 ימים ..
"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
מתוקה חבל על הבדיקה - עשרה ימים אחרי זה ממש מוקדם לבדיקה ביתית.
אם את ממש לחוצה - תעשי ביום של המחזור או מקסימום יומיים לפני שגם בד"כ לא מראה נכון הכי טוב באיחור של יום יומיים.
יהיה בסדר
מותק, אני יודעת שזה נורא נורא מתסכל לגלות תשובה שלילית. במיוחד אחרי שמנסים כמה חודשים! ואני גם יודעת שזה שאת יודעת שיש אי שם בנות שמנסות שנים ללא הצלחה, לא עוזר לך במיוחד, וזה בסדר!!! עצה קטנה מניסיון אישי: את חייבת להרפות קצת ולמצוא לעצמך משהו אחר שיעשה לך טוב ולהתרכז בו. נכון שאתם תמשיכו לעבוד ולנסות ולעשות את המקסימום האפשרי בשביל להצליח. אבל תעשו גם דברים אחרים (חדשים) שיוציאו אתכם מן השגרה ושיהיה לשניכם במה להתעסק, על מה לדבר חוץ מההריון ולמה הוא לא מגיע. ותאמיני לי הכי קל להגיד: "קל לדבר קשה לעשות" מבלי אפילו לנסות. תעשי את זה בשבילך, בשביל בעלך, בשביל כולכם. ככה באמת תוכלי להתאפק ולעשות את הבדיקה בזמן ולא לפתח אובססיה, לעשות בדיקה מוקדם מדי (ומן הסתם גם לא להאמין אם יוצא לך שלילי כי עשית מוקדם מדי) ולהתבאס סתם. ככה גם זה יבוא בלי שתרגישי בע"ה
כמה שאני מבינה לליבך גם אני עשיתי בדיקה אחרי 10 ימים של ביוץ, למרות שידעתי שזה פשוט לזרוק כסף לפח, והתשובה תהיה שלילית
papaya כתבה לך דברים מאוד נכונים ואני מסכימה איתה במיליון אחוז. מה שהיא כתבה רלוונטי גם בשבילי צריך לחכות לאיחור של יומיים ואז לעשות
ואני אישית מתכוונת לא לחשוב יותר האם אני בהריון או לא, אלא למצוא לעצמי תעסוקה אחרת. בחודש הזה כל כך התעסקתי בהריון המיוחל ששכחתי שיש לי בינתיים אפרוחית בבית ולא נתתי לה בכלל תשומת לב. רק האנרגיות שלי התרכזו בלנחש האם אני בהריון או לא (ולזרוק כספים לפח ע"י ביצוע בדיקות מוקדם מדי).
יו אני כל כך מבינה אותך את בדיוק כמוני... הכל יהיה בסדר ובעזרת השם זה יקרה! חייבים לחשוב חיוב