נועה, יהודית א, חחחחח , פה פה פה וכו' - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • "אפילו אני שאוהבת לקלל אותכן ולא באמת מתכוונת שיקרה לכן משהו סתם משיעמום ממש כואבת עכישו.... "

כתבת את זה בשרשור כ"כ רגיש וכ"כ כואב לכולנו בנוגע לניב רפאל ז"ל.
    ומצד שני את לא מפסיקה להיות דורסנית, הרסנית, פוגענית ובסה"כ פוגעת בעצמך.

פעם אחת את מוכנה להסביר מה מביא אותך לתגובות כ"כ זולות, פוגעות.
    מה עשינו לך כ"כ רע שאת מאחלת מוות לילדים שלנו, מחלות, רוע ???
    מה כל כך מפריע לך שיש כאן פורום וירטואלי שכבר מזמן הוא לא כזה כי אנחנו באמת משפחה אחת גדולה שתומכות בטוב וברע, מחבקות, כואבות, שמחות וכו'.

אני יודעת שזה כמו לסנן מים, או לכתוב על קרח ביום חמסין ובכל זאת
    את כל הזמן חוזרת לסורך ואח"כ מתנצלת ומבטיחה הבטחות עד סוף העולם.

נו אז תרשמי לי שוב שהלוואי שהבן שלי ימות... או שאני אחטוף משהו ו....?????
    לאן זה אמור להוביל- את לא יודעת שבסופו של דבר ה"ברכות" שלך יחזרו אליך כבומרנג?

מאחלת לך שתצליחי לטפל בעצמך ולראות שיש דברים מקסימים בעולם ולא רק רוע

3 תגובות
עמוד 1
  • לא הצלחתי להתאפק ונכנסתי. הייתי בטוחה שיהיה כתוב שם משטרה וכו'.

עלמה
    אני מאחלת לבן שלך ולכל הילדים רק אושר ושמחה.

לא האמנתי שאבכה ככה על ניב. לא זכור לי שקיללתי אותו פעם אם אימו גלשה פה? אני לא זוכרת וכמובן שזה לא כדי שיקרה משהו רע למישהו.
    מאחלת אושר ובריאות לכל הילדים.
    לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לכולם רק אושר

הכל שטויות הבל הבלים. שיעמום שלי קשקושים שלי תסכולים שלי הכל שטויות הילדים של כולנו הכי חשובים ואני מאחלת שכולם יהיו בריאים.

לא מבינה בכלל למה לקחת ללב משהי שמקללת הרי ברור שהקללות חוזרות על המקלל והרי ברור שקללות לא מתגשמות ובטח לא על ילדים. אז תרגעי. הילד שלך בידיים טובות בידיים שלך ושל בעלך ואלוהים שומר עליו.

שיהיה שבוע טוב והמון בריאות וואשר לכל הילדים החמודים.

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((0
    ערב עצוב כזה נוראי לא חשבתי שמשהו כזה יקרה לניבוש הלב נשרף

• אז כפי שאת רואה, את לא הלכתי, לא הולכת ולא מתכוונת ללכת למשטרה- נראה לי שיש להם עניינים אחרים להתעסק בהם.

אני גם אישית אף פעם לא תקפתי אותך- תמיד שאלתי אותך בצורה מנומסת למה את כותבת ועושה את מה שאת עושה- את בחרת מיוזמתך להכנס בי בשרשור שרשמתי שהבן שלי אמר "אמא רוצה בם"- לו רק היית מכירה אותי היית יודעת שאני אדם של שלום ולא של מלחמות וקללות.

אם את רוצה להמשיך בדרך שלך- זכותך אף אחד לא יכול לעצור אותך, רק למחוק את השרשורים, תעשי טובה אחת תבחרי שם משתמש אחד וזרמי איתו בשביל מה כל הזמן החלפת הזהות כשכולם יודעים שזאת את?

אין כאן קשר ללקחת ללב או לא לקחת ללב- זה פשוט לא מכובד ותו לא
    שוב מאחלת לך שתצליחי להתגבר על היצר הרע ושיהיה לך טוב
  • תודה עלמה.
    רק בריאות ואושר לילדים המהממים שלך ושל כל בנות הפורום. כי לכולן יש ילדים מדהימים אין ילד לא מדהים.

כמו שאמרת היצר הרע אבל אחרי מה שקראתי פה היום על השבעה וכל זה זהו זה נגמר. אני את הפדיחה שלי עשיתי לא אחזור לזה יותר.

תודה עלמה שבוע נפלא ורק טוב בעולם הזה לך ולבני משפחתך ולחברותיך לפורום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה