-
מעניין בהחלט!
אין כמו תחושה של אמא
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
הכל טוב ויפה ,רק שרמת המעון פה אצלנו היא מתחת לכל ביקורת ...
כשארבע מתוך 5 מטפלות דוברות ערבית כשהבת שלי לומדת לדבר אז פה מתחילה
בעיה מבחינתי ....
-
יש גם מינוסים בגנים של התמ"ת...
אחד מהם שמבחינתי הוא משמעותי... זה שבארוחת צהרים לא מגישים מנת בשר... מה שאומר שאמהות צריכות לדאוג כל יום לבשל בבית על מנת להשלים את התזונה של הילד... האמת זה יכול להשמע מאוד זניח אבל יש אמהות שמאוד קשה להן לעמוד כל יום במטבח אחרי עבודה קשה...
אגב, כמו בכל מקום - יש מטפלות ויש מטפלות... כנראה שאותה אחת מהכתבה נפלה על נעמ"ת מסודר נקי ועם מטפלות חמות אבל אני הלכתי להתרשם מספר פעמים בכמה מקומות פה באיזור ו...יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
גם אני בכלל לא אוהבת המסגרות של התמ"ת או נעמ"ת.
...ובנוסף, מבחינתי אין דבר כזה שילד לא יאכל בשר בצהריים.שריטה שלי כפולניה
-
אצלנו יש מעון של אמונה ששם לא אוכלים בשרי,
אבל במעון של התמ"ת דווקא כן אוכלים בשרי..
אני מאוד מרוצה מהמעון, אני חושבת שזה בעיקר בגלל המנהלת..
חוצמזה שהמעון שייך למעיין החינוך התורני שזה גם משפיע..
בקיצור- המעונות של התמ"ת שאני מכיר דווקא מעולים..
-
-
אני מבינה שישנם סניפים של מעונות שאולי לא משהו, במאמר לא נאמר לא לבדוק בכלל, אלא לפקוח את העיניים וכמובן ללכת ולבדוק, העניין הוא שהרבה הורים שוללים מלכתחילה את עניין מעונות התמ"ת ומסתמכים על גן / משפחתון בבעלות פרטית שאין עליו שום פיקוח!!
אני הייתי מעדיפה לתת לבני יומיים בשבוע בשר בסופ"ש (שמבחינה רפואית בדקתי שזה מספיק ויותר), מאשר לשים אותו במקום שבו מעסיקה יכולה לעשות כאוות רצונה מאחורי הגב של ההורים ולהפחיד את המועסקות מפיטורין במידה וידווחו.
שאלתי בגן הפרטי ליד הבית שלי על רמת הפיקוח אצלה, אמרה שהיא שייכת ל"ארגון גני הילדים הפרטיים" שאלתי מתי מגיעה מפקחת בדר"כ, אז אמרה הגננת בעלת המקום שמפקחת מטעם המועצה הגיעה לפני 3 שנים כאשר פתחה את הגן ומאז לא היתה!!!אתם מאמינים איזו רשלנות, אח"כ בדקתי דרך חברה במשרד חקירות לגבי הגן, מסתבר שאין לה בכלל רישיון להפעילו היה לה רק לשנה הראשונה ומאז השנה השנייה אינה עומדת בתקנים לכן נאמר לה שלא יחדשו לה את הרישיון.... אבל מה, רשימת ההמתנה כ"כ ארוכה של שנה לפני לפחות. נורא מדאיג , מישהו צריך לעשות משהו בענין ויפה שעה אחת קודם, מדובר כאן בילדים הרכים שלנו, דור העתיד של המדינה הזאת.
-
שלום לך.
ההודעה הזו הינה הודעתך הראשונה לכן אני מסיקה שאת קשורה בדרך כלשהיא לויצ"ו ובעיקר לנעמ"ת ושנכנסת ע"מ לפרסם...
עם כל הכבוד לויצ"ו ונעמ"ת למחירים הנוחים, למבנים הנוחים, לצוות הנעים (תלוי כמובן באיזו עיר ובאיזה רחוב ויש הבדל עצום בין רמת אביב ג' לבין שדרות) כמות הילדים שהולכים לגנים גדולה בהרבה מהמקום שיש לכל קבוצת גיל בויצ"ו ונעמ"ת, פשוט אין להם מקום לכולם.
בקשר לגנים הפרטיים - אין שום פיקוח. זה שוק פרוץ לחלוטין, כל אחד יכול לפתוח גן כאשר האישור היחיד שצריך הוא של העירייה ונוגע אך ורק לבטיחות המקום והמתקנים.
הארגונים השונים לא נותנים לנו כהורים דבר, הם משמשים בעיקר כמטרייה עבור הגננות, קבלת השלט שלהם מתאפשרת דרך שליחת שיק. זו הדרך בה גנים נרשמים לארגוני הגנים.
אין פיקוח שלהם.
רק כשאנחנו ממש רוצים לפנות להתלונן למישהו על המקום אליו רשמנו ילדינו מתברר שאין עם מי לדבר. שאיש לא שומר על ילדי הגן. על התינוקות שלנו. על חיינו, על אהובי נפשנו.
-
מסכימה מאוד עם ענבר
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי