חדשה...כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות.
    איזה כייף שיש פורום בדיוק למה שחיפשתי.

אני ובעלי מנסים להיכנס להריון ויש לי כמה שאלות.
    הבנתי שהביוץ מתרחש שבועיים אחרי שהתחיל המחזור בערך.
    האם ייתכן שהביוץ יהיה גם לפני?למשל יום אחרי שנגמר המחזור?(חברה שלי טוענת שנכנסה להריון יום אחרי שנגמר לה המחזור).
    או אחרי... 3+ שבועות אחרי המחזור?
    זה תלוי בכל כמה זמן יש מחזור?

אמרו לי שזה לא טוב לקיים יחסים כל יום, כי אז "הזרעים הטובים" כבר יצאו...
    האם יש אמת בדבר?
    או שכמה שיותר שוכבים יותר סיכויים?
    כי אם זה תלוי בי ובבעלי, אז כל יום. אבל רק בגלל ששמעתי שזה לא טוב אנחנו מנסים להיתאפק

המשך יום מקסים לכולן
7 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב לך!!

אז ככה לא רשמת כמה זמן אתם מנסים......
    מבחינת חישוב ביוץ, למי שיש מחזור סדיר יש ביוץ סדיר מה זה אומר :
    הספיר מתחילה מהיום הראשון של המחזור, במידה ויש לך מחזור כל 28 יום אז מהיום הראשון תספרי שבועיים קדימה - 14 יום זה יום הביוץ ועוד 14 יום קדימה - קבלת המחזור.

ובשביל לכסות כל אפשרות :

תסתכלי במחזורים אחורה תספרי 14 יום אחורה, זה יום הביוץ שלך.
    סימנת את יום הביוץ תקחי 3 ימים קדימה אחורה וסך כל הימים האלה זה תקופת הפוריות לצורך ה"עבודה"

לגבי שאר הידיעות שלך אלא חלקי מידע יכול להיות מצב של מחזורים ארוכים וביוץ מוקדם ואז הביוץ ממש מתקרב לסיום המחזור ( בעייתי לדתיים ) קיצר מה שחשוב הוא כל כמה זמן את מקבלת מחזור והביוץ תמיד 14 יום לפני קבלת מחזור מקסימום יום סטייה אחורה או קדימה

בהצלחה
  • היי
  • היי בנות. תודה רבה על התשובות

המחזור שלי בכלל לא סדיר...פעם 24 ימים, פעם 33 בקיצור סרט.

חברה שלי יודעת בדיוק מתי היא נכנסה להריון כי באותו חודש זה היום היחיד שהיא שכבה עם בעלה...

לפי המחשבון ביוץ שיש באתר (וכתבתי את כל הימים שהיו לי, כולל 28 ימים שכתוב למי שלא יודעת) אז הביוץ שלי אמור היה להיות או שבוע שעבר, או להיות השבוע. אז אני מעייפת את בעלי כל הזמן...

מקווה לבשורות טובות בקרוב.

שוב תודה.
    שבוע מקסים!

• שיהיה בהצלחה

אם תצליחי וגם אני אז נהיה ביחד

גם הביוץ שלי נופל כנראה על שישי עד היום, אני חושבת שהוא היה בין שבת לראשון

• ברוש בהצלחה לשנינו

אגב מתי עושים בדיקת הריון ביתית?

חודש שעבר ממש התחרפנתי ונראה לי שעשיתי איזה 6 בדיקות (בעיקר כי בעלי רצה)
    הפעם אני לא רוצה להתחרפן ולהתבאס כמה פעמים...

כדי לעשות בדיקת דם זה דרך הרופא/ת נשים או רופא/ת משפחה?

יום מקסים!
  • כדי לעשות בדיקה ביתית/ דם כדאי (כדי לא להתאכזב סתם) להמתין לאיחור.
    בעיני עדיף בדיקת דם ואפשר לקבל הפניה גם מרופא משפחה וגם מרופא נשים, אני הלכתי גם בלי הפניה (כמה פעמים) ועשו לי.
    ב ה צ ל ח ה
  • אז ככה, אם המחזור סדיר אפשר לעשות בדיקה ביתית עד יומיים לפני למרות שאם יש שינוי של יום זה לא בטוח יהיה נכון..... אני בד"כ עושה בדיקה יומיים לפני ואם יוצא בדיקת דם חיובי אז למחרת דם - ככה עשיתי בהריונות הקודמים ( שניים ).

אם לא יוצע חיובי בביתית אז אני עושה שוב לאחר יומיים .....אם לא קבלתי עדיין..

אני מקווה שהביוץ שלי

לא איחר כי אם הוא היה אתמול אז .....לא עשינו כלום אתמול והוא בכלל אמור להיות בשישי-ראשון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה