-
שהיא הייתה ממש תינוקת הייתי שמה שכבה דקה של קרם.
אחר כך הפסקתי ושמתי לה קרם רק אם היה לה תפרחת
לא כל החתלה.
-
באיזה גיל בערך הפסקת לשים קרם?
גם ללילה לא שמת?
-
אני שמה רק לפני שנת לילה.
כבר די הרבה זמן אני לא שמה משחה.בערך מגיל שנה וחצי.
רק אם הטוסיק אדום וזה בקושי כבר קורה.
-
אני שמה כל הזמן גם במהלך היום וגם ללילה . יש לה נתיה לתפרחות אני גם שוטפת אותה במים וסבון כל החלפה ולא מסתפקת במגבונים. יותר מזה ממשיכים להשתמש בבייבי פסטה גם בגיל מבוגר יותר הבנים שלי לוקחים את זה לכל טיול או מסע של תנועות נוער הקרם נהדר נגד שפשפת
-
מגיל אפס - רק במידת הצורך, בהחלט לא בכל החתלה.
מעולם לא ניסיתי טלק, רק קרם.
-
אני מאוד לא ממליצה לך על טלק כי הוא סותם את העור.
אני תמיד מרחתי ללינוי קרם החתלה של וולדה, הוא פשוט מעולה
[[[
-
אני לא שמה כלום!!!!!!!!!!!!!!!
מאז שהם קטנים.
כשיש גירוי, ברור שאני שמה, עד שהגירוי עובר,
אבל אני יכולה לספור אולי 5 פעמים מאז שאורי נולד ששמתי לו משחה...
אם הטוסיק סבבה אני לא רואה שום צורך.
[/]/]
-
מגיל שנה אני לא מורחת - אלא כן אדום
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
גם בלילה לא מורחות?
-
גם אני הפסקתי מזמן למרוח לשקד בכל החלפה (לא זוכרת באיזה גיל, אבל לפני גיל שנה). מורחת רק בעת הצורך.
בלילה- לפעמים מורחת, לפעמים לא.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
לא שמה כבר המון זמן ,רק כשאיתמר היה ממש קטן שמתי לרוב רק ללילה וולדה או אורה קרם.יותר משנה לא שמה יותר . אין צורך ,גם שתפתי אחרי כל קקי ופיפי במים .עשכשיו אנחנו גם ללא חיתול בכלל
-
אני לא מרחתי אף פעם משחה רק כאשר היה צורך. חשוב שיהיה תחלופה קצת יותר גדולה וחשוב לחתל בחתולים מפירמה טובה.אני משתמשת בפמפרס ומאוד מרוצה מחליפה כל שעתיים והטוסיק שלו אורירי תמיד ונקי.לא היה לי צורך כמעט בכלל למשחה ,אלה עם היה שינוי באוכל שגרם לכך .