שאלה חשובה על גמילה מטיולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש ממש מתלבטת, אז אני רוצה את העיצות שלכן.
    יהודה המתוק שלי,בן שנתיים וחמישה חודשים מאוד מאוד מבקש ממני להוריד לו את הטיטול ולתת לו לשת על הסיר.
    מצד שני, כאשר הוא עושה בטיטול או כשאני כואלת אותו אם הוא עשה (כשאני יודעת בבירור שהוא עשה) אז הוא אומר לי לא עשיתי ובכלל לא מציק לו להיות הרבה זמן עם טיטול מלוכלך ומסריח, כך שאני רואה שהוא בכלל לא מבין מה שהוא עושה והוא סתם מבקש להוריד את הטיטול כי ככה הוא רואה שיש חלק מהילדים בגן שלו שעושים.
    האם להוריד לו את הטיטול ולתת לו לנסות ולפשל כמה ימים עד שהוא יבין או שאולי כדאי לי לחכות עוד איזה חודש חודשיים עד שאני אראה שהוא יותר מבין (לא רוצה לחכות עד לחורף עם זה!!!)
    חוץ מזה, נשאר עוד חודש עד לסיום הלימודים במעון ושנה הבאה אני מתחילה איתו במעון חדש, אז אולי פשוט כדאי לחכות עד שהוא יתרגל למעון החדש ואז לנסות?
    מה דעתכן? הוא פשוט ממשיך לבקש כל פעם ללכת על הסיר או על השירותים!

מירי, אמא לשתיים וחצי

8 תגובות
עמוד 1
  • את סותרת את עצמך.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני היתי זורמת איתו

עם הילד מוכן הוא לא יפספס

תנסי אחרי הצהרים להוריד לו את החיתול ותראי איך הוא יגיב לזה שהוא בלי חיתול

אני היתי מתייעצת גם עם הגננת לראות מה היא אומרת האם הוא מוכן
    אם כן אז להוריד לו בשיתוף עם הגן אז יברח לו כמה פמעים בסוף הוא ילמד

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני בדיעה שאם הוא כ"כ מבקש אז צריך לזרום איתו.
    הגדול שלי עדיין עם חיתול וממש מסרב להוריד ... אני עדיין מחכה שהרצון בוא ממנו.
  • אם הוא מגלה רצון עדיף לזרום איתו ולהוריד... בהצלחהיהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• זה שהוא אומר לך שהוא לא עשה - זה לא אומר שזה לא מפריע לו. מוריה למשל הייתה מתביישת אחרי שהייתה עושה קקי והכי הרבה הייתה אומרת שעשתה פיפי. וזה מאוד הפריע לה! אז אולי זה מבושה. וגם אם לא מפריע לו - לא הייתי מציעה לך לחכות שזה כן יפריע לו.. את לא יודעת מתי זה יקרה וחבל שתבזבזי זמן יקר... חוץ מזה שעצם זה שהוא מבקש ללכת לשירותים מראה שכן מפריע לו באיזשהו אופן. ואין צורך לדחות בגלל מעבר גן. תתחילי עכשיו, כשהוא עוד מעט בחופשה בבית וגם אם לא ילך כל כך בהצלחה - זאת התחלה, ובגן הוא כבר יפנים את זה ויגמל צ'יק צ'ק בע"ה..
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אם הילד מבקש תזרמי איתו, אז יהיו כמה ימים של פספוסים, ניקיונות וזה בסופו של דבר ישתלם לך.
    עכשיו זה הזמן הכי טוב לך ככה הוא יתחיל מעון חדש בלי טיטולים והסתגלות למקום חדש שיכול לעכב.
    הכי חשוב שתשתפי את הגננת בתהליך שזה גם יהיה חלק בגן ושיהיה בהצלחה

וד"א הבן שלי בן שנתיים ושמונה חודשים- גמול כבר חודשיים ואני כל הזמן שואלת אותו יש לך פיפי והוא עונה "לא" ובכל זאת אנחנו הולכים לשירותים והוא משחרר מפלי ניאגרה.
  • חה חה לדעתי תקפצי על ההזדמנות הזו ותתחילי בגמילה
    ליותם יש ילדה 1 בגן שהיא גמולה כבר שבועיים, ברגע שגיליתי את זה
    ושאלתי אותו אם הוא רוצה לעשות פיפי בשרותים כמו אגם והוא אישר התחלתי גמילה
    מעדיפה לגמול אותו לפני תחילת שנה הבאה כדי לא להעמיס עליו גם גן חדש וגם גמילה
  • אם לא תנסי לא תדעי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה