מה דעתכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני חדשה כאן (העדפתי לא להירשם לפורומים כדי לא להקדים את המאוחר...), אבל יש לי כרגע בעיה שמטרידה אותי ואני צריכה מענה.

במשך כ-9 שנים נטלתי גלולות, בין היתר במטרה להסדיר את הוסת, שלא הייתה סדירה בכלל. לפני חודשיים הפסקתי ליטול גלולות במטרה להיכנס להריון. הוסת ה"טבעית" הראשונה לאחר ההפסקה הגיעה כעבור 33 ימים. הנחתי שגם השניה תגיע בהפרש דומה ולכן, להבנתי, היא הייתה צריכה להגיע ביום חמישי האחרון (לפני 3 ימים).
    במשך כל השבוע שעבר (ועד היום) סבלתי מכאבי בטן וגב ותחושת נפיחות. גם השינה שלי לא כל כך איכותית (אני מתעוררת נורא מוקדם, אבל חוזרת לישון). ביום חמישי - היום בו הייתי אמורה לקבל וסת - כאבי הבטן ממש הזכירו כאבי מחזור, אלא שהדימום לא הגיע. ביום שישי בלילה היו 2 טיפות דם טרי בעת ניגוב וזהו. יותר לא הופיע דימום.
    הבוקר עשיתי בדיקה ביתית לגילוי הריון, ולצערי היא יצאה שלילית.

רציתי לדעת אם יכול להיות שבכל זאת יש הריון, או מה יכולה להיות הסיבה לתחושות שלי ולאיחור בוסת.

תודה מראש ושבוע נפלא ומלא בשורות טובות לכולנו.
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    בטח שיש סיכוי!את צריכה לחזור על הבדיקה הביתית אם לא יגיע המחזור, או לבקש מהרופא הפניה לבטא, את עשית בדיקה מוקדם מאוד, אז יכול להיות שזה עוד לא יגיע לרמת המקלון. בדרך כלל בדיקה ביתית מראה שיש הריון כשרמת הורמון ההריון תגיע עד 25 נקודות.תמיד בדם רואים יותר מוקדם מהשתן!
  • תודה על תשובתך, אבל כנראה שבדיקה נוספת כבר לא תשנה דבר... לפני כמה דקות קיבלתי... (לפחות ככה זה נראה)
    מקווה שבחודש הבא יהיה יותר מזל
  • פלונית יקרה!
    אני לקחתי גלולות במשך 5 שנים, והבנתי שכשלוקחים גלולות אז רירית הרחם נעשית יותר דקה כל עוד יש השפעה של הגלולות, ואם יש פחות מ-6 מ"מ עובי אז אי אפשר להקלט.
    אנחנו ניסינו והצלחנו ממש לאחרונה לאחר 4 חודשים מהפסקת הגלולות, וגם חברה שלי הצליחה בערך 4-5 חודשים אחרי הגלולות.
    תני לזה זמן, זה נורמלי! בהצלחה בהמשך!

ניקול.
  • תודה לכן
    אני אעדכן אתכן (בתקווה שבבשורות טובות)
  • תעדכני.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה