זקוקה לעזרה דחוף- מעתיקה את ההודעה גם לכאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, עברתי היום קו אדום ואין לי למי לפנות:
    בני בן השנה ותשעה חודשים הצליח היום לעצבן אותי ברמה קשה וזה לא משנה למה כי הוא רק ילד קטן.
    הרמתי עליו יד. אפשר להגיד שהוא חטף ממני ממש חזק, גם הפעלתי כח פיזי על גופו הקטן וגם סתרתי לו חזק בפנים/בפה כמה פעמים.
    כבר קרה כמה פעמים בודדות בעבר שהחטפתי ויש לי חשש שאני הופכת להיות אמא מכה.
    אני מודעת לכך שאני זו שלא בסדר, אני זו שעשתה משהו אסור איום ונורא.
    בן זוגי חזר הביתה מהעבודה ולא הבין למה הילד בסטרס. לא העזתי לספר לו, אני מתביישת וכועסת על עצמי מאוד.
    אני מאוד אוהבת את הבן שלי ועושה בשבילו הכל אבל לצערי אני המפלצת שגם פוגעת בו.
4 תגובות
עמוד 1
  • תודה על התגובה.
    אני כל כך מתביישת ולא רוצה שזה יירשם במקום כלשהו.
    מי זו שרון שמש?
  • כדאי לך לפנות לעזרה פסיכולוגית.
    לפעמים ילדים יכולים להטריף אותנו ואנחנו בקושי מצליחים להחזיק את עצמינו, ולפעמים לא מצליחים.
    אם את מרגישה שאת מאבדת שליטה עצמית, תפני לעזרה מקצועית.
    את יכולה ללכת לפסיכולוגית פרטית, לא דרך קופ"ח וכל מה שתגידי לא יירשם בתיק ברפואי שלך ויהיה חסוי לגמרי.
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה