שאלה לרופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה הסיפור שלי התחיל בכך שהמחזור האחרון שלי היה ב- 25/4 כשהיה שבוע איחור עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית ולאחר מכן בטא(30/5) שגם היא יצא שלילית.. כעבור שבועיים הייתי אצל הרופא נשים כשיום לפני כן עשיתי שוב בדיקה ביתית שיצאה גם היא שלילית... כשהגעתי לרופא הגענו למסכנה שמדובר באיחור של המחזור והרופא אמר כשיגיע המועד של המחזור בפעם השניה ועד אז אני לא יקבל אז לבוא אליו והוא יתן כדורים להביא את המחזור אבל ב-1/7 סתם החלטתי לעשות בדיקה ביתית לראות אם אני בהריון פחדתי ללכת לרופא ולהתחיל כדורים ואולי אני בהרין... ואכן צדקתי הבדיקה הייתה חיובית... ומרוב שלא האמנתי עשיתי גם ב- 3/7 ויצא חיובי היום ה- 4/7 עשיתי שוב בטא שיצאה מאוד גבוהה 84568.20 איך יכול להיות שכעבור חודש הבדיקה חיובית כל כך גבוהה המעידה על שבוע 10 בערך שממש מתאים לוסת האחרונה איך בבטא הקודמת היה לגמרי שלילי זה ממש לא ברור לי.... יכול להיות טעות בבדיקה? זה מאוד מוזר... האם זה תקין? ומתאים לוסת האחרונה? ועם כך למה לא ראו את זה בבדיקות הדם הקודמות?

יש לי מלאך אחד מדהים... והשני או השניה בדרך.... שיהיהי הריון קל ומוצלח.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה