הריון או לא??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לך ד"ר דוד ישי
    לאחר הגירוי יתר שחלתי שהיה לי לפני כחודשיים הרופא החליט שהוא לא נותן לי שום טיפול לדבריו "אני מעדיף להתרחק מהאירוע שקרה" מכיוון שהגירוי יתר שחלתי היה מלווה בעילפון איבוד הכרה וחוסר תחושה של פלג גוף שמאלי { פנים, ידיים ורגליים}ונוזל חופשי שהיה בבטן תחתונה ומעט בבטן עליונה וכתוצאה מכך אושפזתי למעקב היום כעבור חודשיים ללא שום טיפול כשלהו יש לי איחור במחזור של 8 ימים עשיתי בדיקת הריון ביתית בצהריי היום והיו שני קווים אחד כהה והשני בהיר מאוד אבל רואים בבירור את שני הקווים למחת בבוקר עם שתן ראשון {התאפקתי כל הלילה שלא להוציא שתן כדי שיהיה לי הרבה לבוקר} עשיתי בדיקה שניה ויצא רק קו אחד מה אני אמורה להסיק מזה שיש הריון או אין???
    יש לציין שיש לי גלי חום חולשה ועייפות אך שום תסמין אחר שבדרך כלל מלווה בהריונות כגון: בחילות כאבים בחזה וכו'
    בתודה מראש
    רוצה כבר להיות אמא
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    סביר להניח שאין הריון , אבל אי אפשר לדעת. ליתרבטחון עשי בדיקת דם

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה