מתנצלת לפני כולן-נעלמת-תודה לכולן ולעלמה כמובן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה לכולןנעלמת....!! לעולמים!!
9 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה אחרות חושבות... אבל אני לא אסלח לך ולעולם לעולם לא אשכח לך את כל מה שעשית כאן לכולן ולי בפרט!
    מבחינתי שום דבר שתעשי לא יוכל לכפר על מעשייך!
    מבחינתי מקומך אינו בפורום הזה!!!!! אני לא אגיד שמקומך בבית משוגעים כי בשביל זה יש אנשי מקצוע מוסמכים שהם אלו שרשאים לקבוע את זה... אבל בטוח שמקומך לא בפורום הזה בשום אופן!!! (כן נועה, גם לא בסטארמד!!! )

• לא אמרתי לך מה לעשות או לא לעשות! רק אמרתי לך את דעתי... ולדעתי מקומך לא כאן!! עכשיו תעשי מה בראש שלך! אם לא שמת לב את כבר לא מעניינת אותי בכלל ומבחינתי את אויר!!! לפחות היית... עד שפתחת את הפה הג'ורה המקולל שלך בהקשר של ניב-רפאל ז"ל וענת!
    דיברתי על סטארמד כי שתינו יודעות יפה מאוד מאיפה הגעת לפורום יולדת...... ואני בטוחה שאת עוד מגיחה שם לפעמים אז אל תבלבלי לי בשכל! כמו שאת שמה לב אני לא מאמינה לשום אות שיוצאת לך מהפה!

את כותבת שאם מישהו היה כותב קדיש על הילדים שלך והיה מקלל אותם כאילו אין מחר את היית מבינה וסולחת ובלה בלה בלה... ?
    לא אני ולא אף אדם נורמלי ביקום צריך או יכול להבין ובטח שלא רוצה להבין שלכולירע שמקללת לו את הילדים יש יום רע כי בעלה לא נתן לה בלילה!!!!
    זה לא עיניין אותי, לא מעניין ולעולם גם לא יעניין אותי מה עבר, עובר או יעבור עלייך בחיים!!! כל מה שתעלי על הכתב כ"סיבה" לא יצדיק את מה שעשית כאן!!!

לשאלתך מה הייתי עושה באותו רגע שהייתי פוגשת אותך פנים אל פנים....
    לא יודעת מה הייתי עושה... סביר להניח שהייתי תופסת אותך ומספרת לכל מי שבסביבה על המעשים שלך ולסיום יורקת עלייך וממשיכה הלאה בדרכי ובחיי!
    כי זה כל מה שאת שווה!!!! יריקה!
    ואת העונש שלך את עוד תקבלי!!! מהיושב במרומים!!!! כי אם אני ארצה "לנקום" בך.... מבטיחה לך שבתוך דקות ספורות את עוזבת את העיר שאת גרה בה מהבושה!!!
    ועכשיו תעשי מה בראש שלך!!!
  • נועה
    נתחיל עם זה שאני למרות הכל מאמינה שלכל בן אדם מגיעה הזדמנות לשנות ולבקש סליחה, אני באמת מקווה מכל הלב שאת לא רושמת את זה סתם, בואי נודה זאת לא פעם ראשונה שאת מתנצלת ושוב חוזרת לסורך- את יודעת אחרי 120 שנה את לבד תצטרכי לתת את הדין והחשבון לא אנחנו..

לצערי יש לך חשבונות פתוחים פה ולא קלים עם הרבה בנות- חלקן יסלחו וחלקן לא.
    ותצטרכי לקבל את זה.

רוצה להתחיל במשהו טוב כנסי לדוגמא להודעה של hdaska- למה רשמת לה "הבן שלך נאנס חחחחחחח", או לליטל שהיא עשתה את זה עם המאמן כושר- זה מתחיל בשטויות וביצר הרע שלך לנסות למשוך תשומת לב ושימי לב שאף אחת כבר לא מגיבה לך - פשוט מעבירים את זה הלאה, יותר מזה אפילו כבר לא מוחקים את ההודעות, פשוט מתעלמים ממך.

אז כמו שייעצתי לך תשארי עם שם אחד,תכתבי מילים טובות ולאט לאט מקווה שהדברים יסתדרו .

אני יודעת שהבנות כאן לא יסכימו איתי ובכל זאת - זאת דעתי האישית
  • נועה אני מאחלת לך את כל מה שאיחלת לבנות ולילדים שלהם!
    אני לעולם לא יסלח לך!
    ובטח לא אחרי מה שקרה עם ניב ז'ל!
    את שקרנית!צבועה!חולת נפש!והלוואי שיום אחד ניפגש...
    זה יהיה היום השחור ביותר בחייך!
    אם רק תפלי לי בידיים תיצטערי על היום שאמא שלך ניקלטה בך!
  • נועה שלום ,
    אני לא מכירה אותך , אני ממש חדשה פה , אבל קראתי את התכתובות והזדעזעתי...חשבתי שראיתי הכל בחיים , את כל סוגי האנשים..אבל אחרי שקראתי מה שכתבת הבנתי שעוד לא ראיתי כלום.
    את יודעת מה נורא? שאחרי שאיחלת מוות לילדים ( אני כותבת את זה ןרועדות לי האצבעות על המקלדת) עוד יכולת להתלוצץ עם אמרות כמו " אולי הבן שלך נאנס חחחחח..." , נועה - ממה את עשויה ?
    אלוהים אדירים - איך אפשר?

את מבקשת סליחה מהפורום ? כל מה שצריך להדאיג אותך - זה שאלוהים יסלח לך.

• טוב, אני שתקתי עד עכשיו כי אני לא יכולה לסבול אותך ואת מי שברא אותך

אבל, תכניסי לך טוב טוב לראש - ואני חותמת לך במיליון אחוז כי בזמנו שפניתי לאביוז של נטוויז'ן - גם לשרשור של ענת פעם קיללת ואמרת קדיש!!!!!!!!! תקלטי!!!!!!!!! את קולטת?????????
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • את האמת? בפעם הראשונה אמרתי לך שאני מוכנה להבליג
    בפעם השניה כשבאת אמרתי לך שאני אפילו מוכנה לתת צ'אנס נוסף
    בפעם השלישית לא הגבתי בכלל
    ועכשיו בפעם הרביעית עשית את הגרוע מכל - ביום הולדת של הילדה שלי, ביום שהשמיים פתוחים במיוחד לקבלת האיחולים של כולנו בשבילה, איחלת לה דברים גרועים יותר ממה שאני אי פעם אהיה מסוגלת לאאחל לשונאים שלי ולשנואים עלי.
    תסתכלי בחתימה שלי, רק תסתכלי ותראי למי איחלת דברים כאלה גרועים, לא איחלת את זה לי , איחלת את זה לילדה שאת החתימה שלה את יכולה לראות 24/7. לילדה שלי שחשפתי (ברוב טפשותי) אל מול מיליוני עיניים שאת רובם אני לא מכירה בכלל.
    את הקללה שלך אני אסיר, בצורה זאת או אחרת, גם אקח אותה על עצמי אם צריך.
    ואת השיפוט כלפייך - בשביל זה יש אלוהים, והוא את הבחירות שלו יעשה לבד.
    לו יש את התפקיד שלו ולי יש את התפקיד שלי.

לא נועה, אני לא אתן לך את התענוג בזה שאקלל, או אאחל לך דברים גרועים, ממש לא. אני כמה דרגות ורמות מעלייך, וגאה בעצמי על כך.
    מעולם לא איחלתי רע לבן אדם, מעולם לא הלבנתי פני אדם אחר.
    אולם אני לא טלית שכולה תכלת, וגם לי היו את הנפילות שלי בעבר.
    אבל מהנפילות שלי יש איך להתרומם ולאיפה להמשיך ואפילו איך לכפר.
    אצלך זה כבר לא נפילות.

אצלך יקירתי זה רוע טהור!!!!

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בנות יקרות
    לנועה יש חיים קשים אני בטוחה בזה.
    בעיות עם הבעל במיוחד, היא מובטלת ובודדה וכו' וכו'
    אני לא מכירה אותה אישית אבל זה לגמרי שקוף
    כשהיא מקללת אותנו היא משיגה לעצמה כמויות של תשומת לב
    היא לא רוצה באמת שילדינו ימותו חס ושלום
    כל מה שהיא רוצה זה תשומת לב, היא גורמת לתדהמה ,כעס ועוד ועוד
    וכך היא משיגה לעצמה את תשומת הלב שהיא כל כך זקוקה לה.
    בחיים האמיתיים ולא הוירטואלים היא בן אדם שלא מקבל תשומת לב כלל.
    אני לא פסיכולוגית אבל לדעתי מדובר בהפרעה נפשית שהיא לא שולטת בה ממש.
    היא מצטערת צער אמיתי על מעשיה, אבל היא תחזור לסורה!
    יודעות למה? כי היא לא עומדת בפיתוי להשיג כמויות של תשומת לב בדרך השלילית.
    זה כמו ילד שלא מקבל מהוריו תשומת לב ולכן הוא מנסה למשוך תשומת לב בדרך השלילית : מקלל מרביץ ועוד.
    ולכן סיון את טועה כשאת כותבת שיש בה רוע טהור
    מסקנה -אם באמת אתם לא רוצות את נועה בפורום פשוט תתעלמו ממנה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה