איזה כיף!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שיודעת/זוכרת אותי: אני בהריון שהיה ספק לגבי תקינותו. עד אתמול.
    אתמול הרופא פסק באופן סופי שזה לא מתפתח ואני צריכה לעבור גרידה.
    אז מכיוון שאת כל הבאסה והתסכול עברתי לפני שבועיים (כשאמרו לי לראשונה שההריון לא מתפתח ואז בכיתי שלושה ימים רצוף) כל מה שהצלחתי לחשוב עליו אתמול זה שאני יכולה לאכול ולשתות דברים שלא יכולתי כשחשבתי שאני בהריון.
    אז התחלתי את הבוקר בכוס קפה אמיתי (ולא נטול קפאיון, ולא תה צמחים מזעזע) מלא ארומה עשירה כמו בפרסומות, ואני כבר מפנטזת על ביצת עין, מקלחת חמה, קרפצ'יו, סושי, בירה וכו' וכו'.
    בע"ה ברגע שיוציאו לי את ההריון יעבור גם גירוי היתר ונוכל לחזור לפעילות (אם אתן יודעות למה אני מתכוונת....) . בנוסף אני אוכל שוב להתעמל ולהשתולל עם הבן שלי בגינה, נילך למימדיון, לונה פארק ומה לא...
    יאו, איזה כיף הולך להיות החודש!!!!!!!!!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי,
    צר לי לשמוע כי הדברים לא הסתדרו לך החודש........
    אבל האנרגיות שלך מדהימות,השמחת חיים והמחשבה החיובית.
    אם כבר קיץ ואפשר לעשות הכל אז באמת כדי לנצל זאת ולהתפרע עד הסוף ולא רק עם הילד
    תחלימי מהר ותתחילי כבר לעשות חיים
  • איזו גישה חיובית כל הכבוד!!!

אני כ"כ מבינה את ההרגשה היות וגם לי היה לא מתפתח כן מתפתח ....לא מתאים לשבוע ....אולי כן.....

די שאומרים שזה לא ואת יודעת שזה נגמר לפחות אפשר להנות מהקיים...לפחות לא נמצאים בשאלה

אני איתך

• את מדהימה!
    תמשיכי בגישה החיובית!
    מאחלת לך רק טוב

• יפה שלי!!! ולי כיף לשמוע ממך!

שמחה לשמוע שהתקופה הנוראית בסיומה, בקרוב תפתחי דף חדש ותחזרי לפעילות .

תמשיכי להנות מהחיים, תמלאי מצברים ותמשיכי להיות מקסימה כמו שאת!
  • בנות, איזה כיף שאתן כאן!!!!! כמעט לא בא לי שתעזבו את הפורום ! סתאאאאם, בצחוק!!!!
    אני בצום כבר שש שעות (ובשבילי זה המון: אני רגילה לאכול כל שעתיים בערך ), עוד שעתיים הועדה להפסקת הריון והגרידה ואז נילך לאכול סושי (אם אשאר בחיים, כן?!)

אוהבת אותכן !! ותעזבו כבר את הפורום הזה! נמאס!!
  • את בהחלט מדהימה עם כל האנרגיות שיש לך והעודף אנרגיות החיוביות שיש לך לתת ,באמת אשרך !!!
    ב"ה נכון לעכשיו את אחרי ובקרוב תחזרי לנסות שוב ..בינתיים תהני מהבירות,סושי ,הקפה והכי חשוב מהסקס !!
    מאחלת לך שרק תמשיכי להיות חיובית ואופטימית ,זה פשוט מדהים ומעורר השראה !!

מיטל
  • אני ממש מעריצה אותך על הגישה החיובית. את מאוד מחזקת אותי. אני מצטרפת אליך בבקשה שכל מי שנמצאת בפורום הזה תיקלט כבר. יאללה ביציות וזרעונים לעבודה

באהבה ובתקווה, שבוע טוב!
  • תודה על התגובות והעידוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה