מיואשת זקוקה לכן בטירןףףףףףףףףףףףףףף.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן בנות מקסימות אני ישנה חדשה כאן אני עוברת על ההודעות האחרונות שלכן ואני רואה שאת הבנות "שהכרתי כאן" כבר לא נמצאות אני מאוד מקווה ומאמינה שרק מכיוון שקיבלו בשורות טובות ושבעזרת ה' גם אנחנו נקבל
    רציתי קצת לפרוק את הלב מכיוון שאין לי עם מי לדבר על הנושא הרגיש והכאוב הזה יש לי רק אותכן לשמחתי
    אז ככה קצת היסטוריה ורקע עליי:
    3 מחזורים של איקאקלומין ללא הצלחה
    ועוד 3 מחזורים של הזרעות שגם נחלו כישלון עברנו לIVF
    שם עיכבו אותי ואת בעלי כחצי שנה על מיליון בדיקות שיצאו תקינות ואז הוחלט להתחיל בIVF "טיפול קצר" לקחתי דיקפפטיל חיכינו למחזור והתחלתי עם גונאל F כמו שהרופא אמר וביקש וכמובן לפני השאיבה לקחתי את האוביטרל יום שישי שאיבה שאבו 28 ביציות שמחה גדולה והרבה ציפיות... אך שום דבר טוב לא יכול לבוא לבד אז בשביל שלא יהיה משעמם הגוף החליט גירוי יתר שחלתי שמלווה עם עילפון איבוד הכרה ו"שיתוק" כל הצד של הגוף השמאלי אושפזתי בביה"ח למעקב והתברר שיש לי נוזל חופשי בבטן תחתונה ובעליונה מעט...
    הרופא החליט שהוא "לא נוגע בי" לפחות בחודשיים הקרובים והנה נשרפו להם עוד חודשיים כאילו שההמתנה עצמה של שנתיים לא מספיקה ביחד עם המטען הרגשי שאני כבר סוחבת סבבה הבנתי ושוב שיננתי לעצמי את המשפט הנדוש ש"כל עכבה לטובה".....ואם זה לא מספיק אז חודש אחד מתוך החודשיים של ההמתנה המחזור הגיע רגיל לאחר 29 ימים כמו שעון שווצרי שלא מאחר בכלל ולהפתעתי מחזור שני יש לי איחור של 8 ימים שמחה גדולה וענקית אולי הגיע ההריון???? אולי הצלחנו לבד??? בלי טיפולים???? רצתי לקנות ערכה ביתית והנה העולם מחייך לי שני פסים יפים מחייכים אליי שמחתי על הגלי חום שליוו אותי כבר כשבועיים לפני האיחור הודתי לקב"ה בלי סוף וקבעתי בדיקת דם ביום שלמחרת כנהוג אך לצערי אין לא הריון ולא מחזור מה עושיםםם אני מתחרפנת פה משתגעת ולא מפסיקה לבכות איך הגיוני שרק לפני 24 שעות ירדו לי דמעות של אושר אין סופי איך הכל התהפך לי איך איך איך?????????????????
4 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    קודם כל אני רוצה לשלוח אלפיי.
    לפעמים יש טעויות בבדיקות הריון ( שקונים בחנות )
    חברה שלי עשתה זה אמר שיש הריון ואחרי כמה ימים היא קיבלה עשתה בדיקת דם
    ואמרו לה שלא היה בכלל הריון .
    אני רוצה לומר שהכון שאנחנו רוצות ילדים ונלחמות בכל הכוח אבל לא על חשבון
    הבריאות שלנו אם צריך לחכות חודשיים אז תחכי קודם כול הבריאות שלך !!!
    את רוצה חס ושלום להכנס להריון ולאבד אותו בגלל גירוי יתר ?
    מעבר לזה שאני ממש מבינה את התיסכול שלך את העצב ....
    אני כבר עושה טיפול 9 ולי לא נשארו אף פעם קפואים .
    עם הדמעות תבקשי מבורא עולם שיזכה אותך לזרע בר קיימא בריא במהרה .
    אני מאחלת לך את כול הטוב שבעולם מתפללת שיצליח לך בטיפול הראשון
    והדמעות שלך יהפכו לדמעות שמחה .
    מקווה לשמוע ממך בשורות טובות בקרוב !!!
    נ.ב - לבכות זה דרך להתפרק וזה מותר לנו אבל אחרי שהתפרקנו
    צריך לאסוף כוחות ולחזור למלחמה , המלחמה שלנו - ילדים .
  • היי מתוקה!
  • תודה לכן נשמות טהורות אני יודעת שאני צריכה להיות חזקה אני עובדת על עצמי גם פסיכולוגית אני רואה את כל החברות שלי שהתחתנו הרבה אחריי כבר בהריון וחלקן כבר ילדו אני אוהבת אותן ושמחה בשמחתן אך אני אשקר אם אני אומר שלא כואב לי שאני גם רוצה איזה בונבון קטן או קטנה שירוצו לי בבית ויהפכו אותו בלי סוף אני כבר משתוקקת לרגע הזה לשמוע את הילד/ה שלי קורא לי אמא יש בי כל כך הרבה אהבה להעניק כל ילד שאני רואה אני ישר מחבקת מנשקת עוטפת בהמון אהבה אני יודעת שהבריאות שלנו מעל הכל אני שמחה שיש אותכן פה לחזק לעודד לתמוך ותמיד לומר את המילה הנכונה בזמן הנכון תודה רבה לכן שאתן מחזירות הכל לפורופורציה כדי שלא נשקע רק כך אפשר לאסוף את השברים ולנסות לאזור קוחות חדשים למלחמה הבאה שלנו הילדים......
    דרך אגב יש כאן מישהי שבגלל טיפול של דיקפפטיל היא לא קיבלה מחזור?????
    ואם כן מתי הוא אמור להגיע???
    אני לא מאמינה שזה החודש הראשון בחיים שלי שאני מצפה למחזור בקוצר רוח
    חחחחח מצחיק איזה אירוני זה....
  • אצלי היה אחד המחזורים שחיכיתי ליום 21, 3 שבועות ורק אחרי עוד שבוע קיבלתי...זה היה איחור ממש גדול...
    מה שאני רוצה להמליץ לך זה לבקש מהרופא לשנות את תוכנית הפרוטוקול,כי גם אצלי היה גירוי יתר לא נוראי כמו אצלך, אבל טיפולים עם דקפפטיל לא הצליחו ורק עם תרופות אחרות היה הכול יפה עם ההורמונים. הצטרוטייד עזר לי בטיפול המוצלח שלי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה