היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא ראיתי אותך מלא זמן בפורום ועכשיו הבנתי למה!!! בהצלחה מתוקה שלי!!! מחזיקה לך מיליון אצבעות!!!!
3 תגובות
עמוד 1
שלום יקירתי,
אכן לאחרונה עשיתי התנתקות מהפורום ומכל נושא ההריון, אך להפתעתי הרבה גיליתי אתמול שיש שני פסים, ובבדיקת דם היום בטא - 200. אני עדיין לא מעכלת, מפחדת להתעורר מהחלום המאושר הזה.
מה איתך? סיימת עם הגרידה? איך את?
מתוקה שלי, אני יודעת.. ראיתי את השאלה שלך לדר' ישי ואז הבנתי למה את לא כאן.... והאמת היא שזו סיבה ממש ממש טובה!!!! אני מאושרת בשבילך בלי סוף!!!!! ותאמיני או לא אין לי אפילו טיפה של קנאה או משהו כזה שלך זה קרה ולי לא. אני פשוט ממש מאושרת וזהו! מגיע לך לגמרי!!! תודה לקב"ה ששמע אותך וזיכה אותך במתנה המדהימה הזו. אני מאחלת לך תשעה חודשים של שלווה, ושקט נפשי. שיהיה הריון קל, תקין ומלא רק בריגושים וחוויות חיוביות!
נ.ב. אני בסדר, עברתי גרידה ביום רביעי ואין בי טיפה של עצב שהיה בי לפני חודשיים. עברתי את החוויה המתקנת שלי ולמדתי את הלקח. ואל תדאגי לי: בטוח עוד חודש חודשיים גם אני אזכה שוב ל.
אין לי בכלל ספק שזה מגיע אצלך בקרוב!
מתי מותר לך לחזור לפעילות?
בכל מקרה, שאת חוזרת ל"פעילות" תשכחי לאיזו מטרה זה נעשה ופשוט תהני מהתהליך!