משחק --מטבח ואביזרים למי יש שממליצה משהו מסויים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לקנות לחדר משחקים מטבח
    ש בפיראט עכשיו מבצע 99 שח במקום 180 שח מטבח עם 18 חלקים(סירים,כפות וכאלו)
    ויש בטויס אר אס 1+1 שמטבחים שם אחד 350-500 ש"ח(אבל שוב 1+1 ואני יכולה לקנות עם אחותי)ו50 חלקים בערך..אז מה יותר כדאי?
    יש מטבח מסויים שמומלץ יותר-הבנתי שזה מעסיק אותם יופי...אז זה או 100 שח או 170-250 עם יותר חלקים
    יש מגוון כ"כ רחב זה כמו לבחור מטבח לבית..
7 תגובות
עמוד 1
  • לי יש את המטבח מטויס אר אס.
    בזמנו היה במצבע של לייף סטייל והוא עלה לי רק 150 ש"ח.
    אם אני לא טועה זה של המותג just like home או משהו בסגנון
    ממליצה בחום

• תראי את זה-

בניית מטבח לילדים ממוצרי איקאה:

http://www.ohdeedoh.com/ohdeedoh/how-to/how-to-build-a-play-kitchen-from-ikea-components-066719
  • אנחנו קנינו בפיראט האדום!!!!! אחלה מטבח
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לנו קנו היום מטבח של טויס אר אס ליומולדת של גאיוש
    הוא כמו שציינו פה מהמותג של just like home והוא ממש ענקי. נראה אחלה ואיכותי!
    עולה סביב 350 שח אבל יש מצבע 1 פלוס אחד אז בחרנו עוד משהו נחמד

• גם לנו יש מטבח מטויס אר אס
    לא יודעת כמה עלה
    אמא שלי קנתה לה ליום הולדת
    ממליצה בחום היא מעסיקה
    את עצמה ואת הבובות
    יפה מאוד
  • אחלה..תודה בנות קנינו אני ואחותי מטבחים..ב350שח-כל אחת 175 ש"ח מטבח פינתי כזה..צבועוני של jast like home כמו שאמרתן..אחלה..
  • תתחדשו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה